Dansk Carport System A/S – og hele det kompetente team bag - har gennem mere end 20 år fremstillet og leveret carporte af højeste kvalitet til adskillige danske hjem og virksomheder. Står du helt aktuelt og er på udkig efter en stilfuld og funktionel carport, så vil vi meget gerne byde ind med vores ekspertise og know-how. Vi er selvfølgelig med dig hele vejen - lige fra idé til montering.
 

Square Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Sadeltag Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Carport med buet tag

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Ensidet Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Easy Carport
 

Klik foroven for at se flere eksempler.

Carport med solcelle
 

Klik foroven for at se flere eksempler.

Classic Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Sammenbyggede Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Aluminium Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Greenline Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Swan Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

BigLine Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

NewLine Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Valmet/Pyramide tag

Klik foroven for at se flere eksempler.

En carport er ikke bare en carport. Carporte findes i et utal af forskellige størrelser, former, materialer, prisklasser m.v. Da ingen hjem er helt ens, synes vi heller ikke, at carportene skal være det. Derfor tilbyder vi skræddersyede carporte af højeste kvalitet. Derved kan vi levere og montere netop den carport, som du altid har drømt om, hvad enten du ønsker den ene eller anden type carport.
 

Gør drømmen om en dansk stålcarport til virkelighed

Som enhver anden bilejer har du selvfølgelig en naturlig interesse i at passe godt på din bil. For at forlænge bilens levetid bør man så vidt muligt forsøge at skærme af for vind og vejr. Det er netop her, at en moderne carport kommer ind i billedet. Med en carport kan din bil nemlig holde i tørvejr, uden at du skal ud at investere i en dyr garage.
 

Står en dansk stålcarport med en lang levetid øverst på din ønskeliste? I givet fald kan vi helt sikkert hjælpe dig. Foruden at tilbyde veldesignede redskabsrum, cykelskure og affaldsdepoter kan vi nemlig byde ind med markedets måske flotteste og mest robuste carporte.
 

Dansk Carport System A/S sælger carporte til både B2C og B2B, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, uanset om du søger en carport til hjemmet eller til arbejdspladsen. Siden tidernes morgen har vi fremstillet og leveret over 6.000 carporte, så vi kan helt sikkert også lave en carport, som indfrier alle dine behov og ønsker. Alt bliver tegnet i hånden, således at vi sikrer os, at der bliver taget højde for selv de mindste detaljer med afsæt i kundens ønsker.
 

En dansk stålcarport er et sikkert valg, idet den fremstår yderst moderne, ligesom den byder på en lang levetid. Den lange levetid sikres gennem robuste materialer og omhyggelig montering. Vi går ikke på kompromis med noget.
 

Carport med minimal vedligeholdelse

En god carport skal ikke kun være moderne og holdbar. Den skal også gerne være let at vedligeholde. Er du enig i den opfattelse, så vil du elske vores carporte, idet de er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie. Med ganske lidt vedligeholdelsesarbejde vil du kunne holde din carport flot og funktionel gennem mange år.
 

Som din trofaste leverandør byder vi glædeligt ind med tips og gode råd til vedligeholdelsen. Du har dog også mulighed for at besøge vores underside om korrekt vedligeholdelse, hvis du mod forventning er i tvivl om, hvordan den leverede og monterede carport skal vedligeholdes.
 

Hvordan man skal vedligeholde en carport kan variere fra carport til carport. Det afhænger nemlig af type, materialer og meget andet. Endvidere har årstiden også meget at sige. For eksempel skal man om vinteren sørge for at fjerne sne fra overdækningen, så man kan reducere risikoen for, at tagplader eller spær tager skade. Man bør så vidt muligt undgå at bruge salt som glatføre, idet man kan risikere at misfarve galvaniseringen.
 

Som du formentlig kan fornemme, så er det ikke en større videnskab at vedligeholde en stålcarport. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man spørger en fagekspert til råds ved den mindste tvivl. Levetiden vil nemlig i høj grad afhænge af, hvor flittig man er til at pleje og vedligeholde carporten. Ergo er det bestemt værd at bruge lidt tid på at vedligeholde den.
 

Bemærk at vedligeholdelsesplanen vil blive sendt med ordrebekræftelsen. Skriv eller ring til os, hvis du ønsker planen tilsendt igen.
 

Kort leveringstid

Hos Dansk Carport System tager vi hånd om alt fra design til fremstilling, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en meget kort leveringstid. Accepterer du vores tilbud på en skræddersyet carport, sørger vi for at sætte gang i produktionen så hurtigt som muligt. I forbindelse med at vi udsender et tilbud, vil vi oplyse, hvornår du kan forvente at få opsat din carport, såfremt du takker ja til tilsendte tilbud. Du får derved vished om, hvornår din nye carport vil være klar til brug.
 

Den reelle leveringstid kan variere, hvorfor vi beder dig kontakte os for et tilbud. Vi forsøger altid at levere så hurtigt som muligt. Endvidere tager vi hensyn til individuelle ønsker til opsætningsdatoen.
 

Montage over hele landet

Dansk Carport System har som bekendt hovedbase i Randers, hvorfra vi sikrer os, at alt går op i en højere enhed. Du behøver dog ikke at være bosat i den østjyske ende af landet for at kunne bestille en carport. I skrivende stund har vi fire montagehold, bestående af professionelle håndværkere, som sikrer korrekt opsætning af jeres spritnye carport. Forud for en leverance bliver alt kontrolleret ved hjælp af en pakkeliste. Derefter bliver det hele pakket på en trailer, hvorefter turen går hjem til kunden.
 

Alle vores montører har både uddannelse og erfaring med i bagagen, hvorfor du kan stole trygt på, at opsætningen sker korrekt og efter gældende lovgivning. Vores montører sætter en dyd i at levere den højeste kvalitet og service. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.
 

Carport med mange års garanti

Da alle vores carporte fremstilles i kvalitetsmaterialer, yder vi naturligvis flere års garanti på samtlige dele. Du vil for eksempel få 15 års garanti / reklamationsret på galvaniseringen og 2 års garanti / reklamationsret på beklædningen. Bliv klogere på vores garantier her.
 

Med vores gunstige garantivilkår er du sikret en moderne og langtidsholdbar carport, som du kan få glæde af i mange år. Vi kan stå inde for alle vores produkter og føler derfor, at det er naturligt at levere garanti ud over det sædvanlige. Skulle du mod forventning opleve problemer med din carport, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi rykker gerne ud og kigger på problemet, idet vi lever af glade kunder.
 

Specialmål uden merpris

Om din kommende carport skal kunne rumme en, to eller tre biler, så vil vi gerne hjælpe dig i mål. Dansk Carport System A/S tilbyder nemlig carporte i alle tænkelige mål uden merpris. Dette giver dig mulighed for at få en skræddersyet carport i de ønskede mål. Det meste kan lade sig gøre.
 

Foruden at byde på specialmål kan vi også tilbyde tag, sidebeklædning og endebeklædning i mange forskellige materialer. Fælles for det meste af vores beklædning er, at det er vedligeholdelsesfrit.
 

Dansk kvalitet

Dansk kvalitet er lig med høj kvalitet – i hvert fald i dette tilfælde.
 

Alle vores carporte produceres i Danmark af Søren Lyngsøe, som agerer produktionschef i firmaet. Søren Lyngsøe er uddannet smed og har gennem tiden været med til at fremstille mange tusinde moderne carporte.
 

Hos Dansk Carport System er vi af den holdning, at ingen opgaver er hverken for store eller små. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat, hvad enten kunden er en privatperson eller en større virksomhed. Vi klarer det hele – og naturligvis til en god pris.
 

Spørger du os, så behøver dansk kvalitet ikke at koste en formue. Derfor vil du opleve, at vores danskproducerede carporte kan erhverves til priser, hvor alle kan være med. Kontakt os for at få et bud på, hvad den ønskede carport skal koste inkl. montering. Det er ganske uforpligtende.
 

Danmarks største udstilling i carporte

Mangler du inspiration til, hvordan din kommende carport kan se ud, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at lægge vejen forbi vores enorme udstilling. Dansk Carport System A/S har fornøjelsen af at præsentere dig for landets største udstilling i carporte. Vores udstilling har åbent 24/7, hvorfor du kan opleve vores produkter, når det passer dig, hvad enten det er nat eller dag. Du finder vores udstilling i 8940 Randers SV.
 

Bor du ikke i Randers eller omegn, kan du i stedet opleve nogle af vores carporte her på hjemmesiden. På denne side præsenterer vi dig for vores mange forskellige typer af carporte. Vi forhandler bl.a. følgende:

.... og mange andre moderne carporte.
 

Du kan med god grund klikke på de forskellige underkategorier for at se flere eksempler på moderne carporte. Dette kan måske give dig en idé om, hvilken type carport du skal gå efter til dit hjem. Mangler du yderligere inspiration, kan du besøge denne side, hvor vi giver dig mulighed for at downloade nogle af vores foldere. Finder du ikke en carport efter din smag, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne udfordringen op.
 

Få et uimodståeligt tilbud på din næste carport

Da vi hovedsageligt gør os i skræddersyede carporte, må du meget gerne kontakte os og fortælle om dine tanker, idéer og ønsker, så vi kan sammensætte et personligt tilbud. Vi oplyser ingen priser på vores hjemmeside, idet prisen på en carport kan variere alt efter størrelse, beklædning og meget andet. Skriv eller ring derfor for en pris.
 

Skal du sikre dig en carport, som er både moderne, let at vedligeholde, praktisk og holdbar, så vil du aldrig kunne gå galt i byen med en af vores løsninger. Når du overlader arbejdet til os, er du nemlig garanteret en kvalitetsløsning, hvor der hverken bliver gået på kompromis med designet eller kvaliteten. Alt bliver tænkt ned til mindste detalje med henblik på at kunne levere et så godt slutprodukt som overhovedet muligt. Det er din garanti for en god oplevelse.
 

Carport med Skur

Klik foroven for at læse mere om carporte med skur.

Carport Priser

Klik foroven for at læse mere om carporte priser.

Carport Stål

Klik foroven for at læse mere om carporte i stål.

Carport Tegninger

Klik foroven for at læse mere om carporte tegninger.

Carport Tilbud

Klik foroven for at læse mere om carporte tilbud.

Dobbelt Carport

Klik foroven for at læse mere om dobbelt carporte.

Sidehængt Carport

Klik foroven for at læse mere om sidehængte carporte.

Carport med Grønt Tag

Klik foroven for at læse mere om carporte med grønt tag.

Carport med Sedum Tag

Klik foroven for at læse mere om carporte med sedum tag.

Lukket carport

Klik foroven for at læse mere om lukket carport.

Carport til campingvogn

Klik foroven for at læse mere om carport til campingvogn.