Salg og levering af færdige tagløsninger til udestuer,terrasser og carporte.
Taget leveres i 10 mm. Polycarbonatplade (thermoplader) fås i Klar – Opal – Bronze.        thermoflex tagsystem 2-,3-,og 6-lagsplader af polycarbonat med uv-beskyttelse.

Tag af polycarbonat:

Pladen generelt.
10 mm termoplade, klar (polycarbonat)
Termopladerne er fremstillet af polycarbonat. Det stærkeste plastmateriale der findes. Det er 100 gange stærkere end glas og er næsten ikke til at slå i stykker derfor er dette meget anvendelig til carporte som kan blive udsat for hagl.

Overfladerne.
Begge flader på tagpladerne er plane og helt glatte, polycarbonat lakeringen gør at ingen af siderne er modtagelige for smuds.

Levetiden.
Pladerne har på begge sider et beskyttende polycarbonat lag der gør at pladen ikke gulner, og derfor bevare pladerne også de 93 % lysgennemgang som de har standard. Denne plades mange fordele gør at der ydes 10 års garanti på tagpladerne.

Slagstyrken
Pladerne tykkelse på de 10 mm giver en god stivhed over for snebelastning og vind.

Kondens.
Pladernes dobbelt lag gør at de har en høj isoleringsevne sådan at de ikke danner kondens på undersiden som andre billigere et lags tagplader gør.

Vedligeholdelse og rengøring af tagpladerne.
 Til almindelig rengøring af polycarbonatplader eller emner                                                                 Polycarbonatplader
fremstillet af polycarbonat anbefales lunkent sæbevand
eller stærkt fortyndede opløsninger af milde, rengøringsmidler.

Til arbejdet anvendes bedst en blød svamp eller klud.
For at fjerne sæberester vaskes efter med rent vand.