Terrasse og altaner

Solens stråler rammer din hud, du tager en tår af din forfriskende læskedrik, og fuglenes kvidder fylder dine øre. Det er sommer, og vejret er dejligt. Er der en bedre måde at nyde de lune sommeraftener derhjemme? Så skulle det da være med en lækker terrasse eller altan. Her på siden har vi derfor samlet et flot udvalg af altaner og terrasser.
 

Find det rette sted til din terrasse eller altan

Det er naturligvis helt op til dig, hvor din altan eller terrasse skal være placeret. Vil du have skygge eller sol i dags- eller aftentimerne? Så har beliggenheden faktisk en stor betydning. Skal den vende mod syd, øst, vest eller nord, så får du nemlig ikke den samme mængde sol i løbet af dagen.

Hvis du gerne vil kunne nyde aftensolen, imens du spiser aftensmad med din familie, så bør du overveje en sydvendt eller vestvendt placering. Du kan nemlig på den måde nyde solens stråler mest muligt i løbet af dagen og dermed også suge de sidste solstråler til dig.
 

Når du skal placere terrassen eller altanen, så er det også en god idé at overveje, hvor du får mest muligt læ. Så undgår du vind og regn. Vestenvinden dominerer det meste af året, og derfor kan det blive nødvendigt med afskærmning. Du behøver ikke en stor, robust og bastant mur for at opleve den nødvendige afskærmning. En enkel beplantning eller et mindre hegn er ofte ideelt til at afskærme for den friske brise.
 

Vælg de rette materialer til terrassen

Hvis du skal kigge på den samme terrasse i mange år, så er det ofte en god idé at vælge materialer, som du kan lide at se og gå på. Skal terrassen matche husets udtryk med farve, design og materialevalg? Det kan også være, at du ønsker, at terrassen skal være en spændende kontrast til dit hus, men som du stadig nyder at gøre brug af.

 

Her på siden kan du vælge blandt en træterrasse, altan produceret i rustfrit stål og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores skønne materialer.
 

Gør dit hjem unikt med en altan

Hvis du ikke har plads til en terrasse, så har vi naturligvis også en løsning til dig. Du har nemlig også mulighed for at vælge en altan. Med en altan kan du nyde de skønne solstråler - også selvom du måske bor i lejlighed eller ikke har en have.

At være udenfor betyder utrolig meget for mange danskere, og det er næppe en undtagelse i din situation. Her kan en flot altan være et skønt frirum med gode stunder og dejligt selskab med folk, du holder af. Nyd et godt glas vin på de sene sommeraftener, eksperimenter med grillmad om vinteren eller noget helt tredje. Med en stor altan og vores gode kvalitet er mulighederne mange.
 

En altan er derfor et godt supplement til din bolig, hvis du også elsker at være udenfor mest muligt. Og med Dansk Carport System er der rig mulighed for at skabe hygge på din altan med flotte møbler, stemningsfulde lamper og smukke blomster.
 

Vedligehold din træterrasse

Vedligehold din træterrasse Har du valgt, at din terrasse skal være bygget af flotte træbrædder, så er det en god idé at vedligeholde træbrædderne bedst muligt. På den måde undgår du blandt andet alger, og svamp samt bevarer det unikke udtryk i brædderne. Træterrasser er utrolig flotte at se på, men kræver også en vis opmærksomhed. Træet har nemlig i sommerhalvåret godt af at blive forkælet, og det kan du gøre med træbeskyttelse eller terrasseolie.
 

Når du skal vælge den rette træbeskyttelse, så er der gode råd, som er værd at huske på:

● Hvilken træsort er din terrasse?
● Hvor mange kvadratmeter er terrassen?
● Har du det nødvendige værktøj?
 

Kontakt os i dag

   

Solen er skøn, men den er også hård for vores træterrasser. Solens UV-stråler slider nemlig på træet, og du kan med en træolie beholde terrassens glød og farve i mange år.

Inden du bruger din træolie, bør du dog overveje, om du er nødt til at slibe eller rengøre terrassen. På den måde trænger træolien nemmere ned i træet, og det tørrer også hurtigere.
 

Det rette værktøj betyder meget for udseendet og kan være altafgørende for, om du får det optimale resultat. For at du vælger den rette type træbeskyttelse og mængde, så er det en fordel at kende træsorten samt størrelsen. På den måde får du det bedst mulige resultat.
 

Terrassebrædderne kan desuden blive angrebet af svamp, og det vil du formentlig gerne undgå. Derfor bør du vælge træbeskyttelse med fungicider, som beskytter mod svampeangreb, herunder skimmelsvamp.
 

Få leveret og monteret din nye terrasse eller altan

Ønsker du ikke selv at bygge din terrasse eller altan, så lad Dansk Carport System gøre det for dig. Montage er for os en æressag, og vi sætter en dyd i gode og professionelle resultater. Vi håber, at vi har gjort jagten på din nye altan eller terrasse en smule nemmere. Om du har brug at komme lidt væk fra jorden med en hævet terrasse, eller en enkel og slidstærk altan, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.