Vil du gerne parkere bilen og måske cyklen i læ for al slags vind og vejr? Så kan du med fordel overveje en lukket carport. Carporten vil ikke bare have tag men også afskærmende sider, så carporten kommer til at minde mere om sit eget aflukkede rum, hvilket der kan der være flere fordele ved.

Læs med her, og hør hvorfor en lukket carport kan være ideel for dig.
 

Hvorfor skal du vælge en lukket carport?

En lukket carport afskærmer din bil mod vind og vejr. Dette hjælper dig i de kolde vintermorgener, hvor du uden en carport skal tidligere op for at skrabe sne af ruderne. Men det er ikke kun om vinteren, carporten får pluspoint. Carporten skærmer nemlig også for nedfaldne blade og mod fugle. Carporten er altså med til at beskytte din bil, og en beskyttet bil er en bil med længere levetid. En carport vil altså være en god investering for dig som bilejer.

En lukket carport er et godt alternativ til den mere åbne, klassiske carport og den voldsommere, robuste garage. En lukket carport afskærmer for eksempel din indkørsel fra nabogrunden eller sidevejen, så din bil kan holde i læ, uden at du skal lave en ekstra tilbygning til dit hus.

Den lukkede carport gør det også muligt for dig at afskærme for blandt andet terrassen i haven eller din pæne hoveddør på siden af huset. Carporten kan også opsættes, så den afskærmer for reservedæk, cykler, græsslåmaskinen eller lignende. Der er altså mange muligheder for dig som husejer.
 

Design din nye carport efter det eksisterende hus og dine behov

Hos Dansk Carport System tager vi højde for dine ønsker og behov. Vi håndtegner din carport, så den tilpasses til lige netop din grund. Dette gør det samtidig muligt for os at tilføje carportens lukkede sider, hvor du vil have dem.

Vi kan tegne carporten, så den passer til to biler, så den afskærmer for naboen, eller så den ikke lukker helt af for sollyset til din hæk. Vi kan hertil også indtegne cykelskur eller lignende. Du har altså rig mulighed for at designe lige præcis den type carport, som passer til dig.

Vil du gerne have inspiration eller se vores carporte i virkeligheden, så er du velkommen på vores store udstilling af carporte i Randers. Du kan også udforske vores brede sortiment af carporte her på siden.
 

Få høj kvalitet og god service hos Dansk Carport System

Med 20 års erfaring inden for branchen er du sikret høj kvalitet og god service her hos Dansk Carport System. Det betyder, at du får hjælp og rådgivning hele vejen, når du bestiller din carport.

Vi tegner som sagt carporten efter dine behov, og derefter leverer og monterer vi den hjemme hos dig, så du er sikker på, at den er opsat på den rigtige måde. Vores montagehold består af professionelle håndværkere, som har styr på teknikker og sikkerhed.

Har du fundet den carport, der passer til dig og dine behov? Eller vil du gerne have rådgivning om, hvilken typer der passer til dig? Så tag endelig kontakt. Vi står altid klar til at hjælpe.
 

Kontakt os i dag