Sedumtag – grønt tag – græs på taget – kært barn har mange navne.
 

De såkaldte grønne tage er for alvor blevet et hit herhjemme, hvor flere og flere investerer i tagtypen til både privatboligen, sommerhuset og skuret. Du har nu også mulighed for at blive en del af trenden ved at lade os gøre din drøm om et sedumtag til virkelighed. Der er rigtig mange fordele ved denne tagtype, hvorfor det alt andet lige er en mulighed, som er værd at tage til overvejelse.
 

Derfor er efterspørgslen på sedumtage eksploderet

Hos Dansk Carport System har vi i årevis været bekendt med sedumtagets mange kvaliteter og egenskaber. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde denne fordelagtige tagtype til såvel private som erhverv. I årevis har sedumtage været mest populære blandt private, men i de senere år er også mange offentlige bygninger blevet udstyret med grønne tage.
 

Den helt overskyggende fordel ved at investere i et sedumtag er, at det er yderst praktisk. Det forholder sig nemlig sådan, at denne type tag kan optage en stor del af den nedbør, der falder på taget. Derved er det muligt at aflaste kloakken, som kan have svært ved at håndtere regn og nedbør i store mængder. Ønsker du ikke at presse kloaksystemet mere end højst nødvendigt, så kan du med god grund overveje et sedumtag. Det kan nemlig holde omkring 50 % af regnvandet væk fra kloakken. Dette vil være yderst belejligt i forbindelse med kraftige regnskyl. Det vil i princippet kunne forhindre en uønsket oversvømmelse.
 

Foruden ovenstående er det værd at vide, at et sedumtag er en meget miljøvenlig tagtype. Det kræver nemlig minimal energi at producere, hvorfor tagtypen hitter stort blandt både private boligejere, institutioner og virksomheder. Ergo tager du et indirekte ansvar for miljøet ved at købe et grønt tag.
 

Skab liv med et sedumtag

Et sedumtag er ikke kun praktisk og miljøvenligt. Det er også yderst dekorativt og hyggeligt. Endvidere er det en tagtype, som stilmæssigt passer til de fleste ejendomme. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at tagtypen er mest anvendt i sommerhusområder, hvor der er fokus på naturen og hyggen. Du kan også sætte prikken over i’et på dit hyggelige sommerhus ved at forsyne det med et sedumtag. Dén investering vil du helt sikkert ikke fortryde.
 

Hos Dansk Carport System har vi arbejdet med sedumtage i rigtig mange år, hvorfra vi har opbygget den store ekspertise, som vi besidder i dag. Som eksperter på området har vi styr på alt, hvad der vedrører metoder, materialer og vedligeholdelse.
 

Skal du give dit hjem og dit boligområde en mere grøn profil og samtidig skabe liv, så vil et sedumtag være en anbefalelsesværdig løsning. Man finder ikke mange tagtyper, som er lige så praktiske, miljøvenlige og vedligeholdelseslette som denne.
 

Få et tilbud på et sedumtag

Hvad koster et sedumtag?
 

Det svarer vi glædeligt på, hvis du skriver eller ringer til os. Du kan nemt og hurtigt udfylde vores kontaktformular, hvad enten du har spørgsmål eller blot er interesseret i at få et personligt tilbud.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Sedumtag godt for?

Der er mange praktiske fordele ved et sedumtag. Den største fordel er, at det tåler en stor mængde nedbør og kan aflaste. Desuden er sedumtag en mere miljøvenlig løsning, da det er energieffektivt at producere.
 

Hvad koster Sedumtag pr m2?

Prisen på sedumtag varierer alt efter projekt. Hvis du ønsker at få et tilbud på et sedumtag, er du mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.