Søger du en overdækket terrasse i stærke materialer? Hos Dansk Carport System har vi mere end 20 års erfaring med skræddersyede løsninger inden for terrasser, carporte, cykelskure og meget mere. Vi forener stabil konstruktion med stilrent design og praktiske materialer, så du i sidste ende får en terrasse, der opfylder alle dine krav. Læs meget mere om vores løsninger herunder, og bliv klogere på, hvorfor en overdækket terrasse fra Dansk Carport System er den rette løsning for dig.
 

Oplev de mange fordele ved en overdækket terrasse

Der er mange gode grunde til at få en terrasse med fast overdækning, og hos Dansk Carport System behøver du ikke at gå på kompromis med mål eller materialer. Herunder kan du læse om flere gode grunde til at vælge en overdækket terrasse fra os.

  • Vi skræddersyr løsningen, så den passer til dine omgivelser
  • En overdækket terrasse beskytter dine havemøbler og forlænger deres levetid
  • Den skærmer effektivt for regn og dug, så du kan sidde ude oftere
  • Den holder på varmen, hvilket især er en fordel på køligere sommeraftener
 

Kort sagt er der mange gode grunde til at få en overdækket terrasse frem for en åben terrasse. Hos Dansk Carport System gennem tiden produceret mere end 6.000 overdækninger, og du kan derfor regne med, at vores løsninger altid er funderet i en dyb faglighed og forståelse for alt fra design til materialer.
 

Med gennemsigtigt tag er du sikret lys dagen lang

Overdækkede terrasser med gennemsigtigt tag er særligt praktiske, da de skaber en følelse af åbenhed og rummelighed, samtidig med at du er overdækket. En overdækning med gennemsigtigt tag giver dig mulighed for at nyde naturligt lys på terrassen hele dagen. Samtidig kan den naturlige belysning skabe en behagelig atmosfære og holde på varmen, så du kan skabe et hyggeligt udendørsrum. Kort sagt kan du med et gennemsigtigt tag nyde det bedste fra begge verdener - beskyttelse mod regn og blæst og muligheden for at nyde hyggelige stunder i sollys.
 

Kontakt os i dag

   

Vi skaber overdækkede terrasser i premium materialer

Hos Dansk Carport System producerer vi udelukkende overdækkede terrasser i stærke materialer men henblik på stabile konstruktioner og et minimum af vedligeholdelse. Vi bygger skeletter af galvaniseret stål i højeste kvalitet, som du blandt andet kan beklæde med stærke glaspaneler eller praktiske paneler i DCS-plank eller KD-plank. Du kan også vælge at konstruere en terrasse uden sidepaneler, hvis du ønsker et mere åbent udtryk.
 

Inden du vælger beklædning, er det afgørende, at du især vurderer udseende og vedligeholdelse. Hvis du er i tvivl om, hvad de unikke fordele er ved specifikke materialer, er du mere end velkommen til at kontakte os
 

Se også:

Den fulde liste over alle vores beklædningstyper her
 

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

En terrasseoverdækning i høj kvalitet behøver ikke at koste en mindre formue – i hvert fald ikke hvis du hyrer Dansk Carport System til opgaven. For os er det mål at levere overdækkede terrasser i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi mener, at en god pris ikke behøver at betyde, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Hos Dansk Carport System er vi også altid klar på et tilbud, og hvis du ønsker at snakke med os om din næste overdækkede terrasse, er du mere end velkommen til at kontakte os.
 

Få monteret din nye terrasse af vores professionelle montører

Hos Dansk Carport System er det altid muligt at få din nye Carport monteret som en del af dit tilbud. Vi har professionelle montører tilknyttet, der er eksperter i at opføre alt fra overdækkede terrasser til carporte og redskabsrum. Vi har mulighed for at rykke ud i hele landet, og tilpasser selvfølgelig aftalen, så den passer ind i din kalender. Du kan læse mere om vores monteringsservice her.
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVAD KOSTER DET AT FÅ LAVET EN OVERDÆKKET TERRASSE?

Prisen for en overdækket terrasse afhænger blandt andet af materialer og størrelse. En større terrasse vil naturligt koste mere end en lille, og materialer som stål er typisk dyrere end komposit eller træ.
 

HVOR MEGET FALD SKAL DER VÆRE PÅ EN OVERDÆKKET TERRASSE?

Der findes ingen fast regel for, hvor meget fald der skal være på en overdækket terrasse. Hvis du gerne vil have vores anbefaling, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere.