Grøn energi er vejen frem, spår eksperter. Der er heldigvis mange måder at være mere grøn på. Men en helt simpel metode kan være ved at montere solceller på din carport.
 

En carport er en god løsning til dig, der ikke nødvendigvis har en garage men fortsat ønsker at give din bil beskyttelse. Selvom langt de fleste biler er designet til at stå imod vind og vejr, kan du undgå unødvendig rust ved at lade din bil stå tørt derhjemme. Hos Dansk Carport System har vi et bredt sortiment, så du kan træffe det rette valg for dig.
 

Gør en god investering med en carport med solceller

En carport med solceller er en god investering, hvis du ønsker at spare penge på strøm, samtidig med at du gør noget godt for klimaet. Vedvarende energi bliver mere og mere populært. Derfor kan du hurtigt få glæde af solcellepaneler på taget af din carport.
 

En carport kan være en god investering af flere grunde. Alle typer carporte har nemlig til formål at beskytte din bil. Vejret i Danmark kan være hårdt mod både biler og cykler, der står ude hver dag. Ikke nok med at du kan opleve rust, så kan blandt andet hårde hagl også give skader på bilens lak.
 

Ønsker du derfor at passe så godt på din bil som muligt, så er en carport en god løsning. Og når carportens tag består af solceller, så kan du hurtigt få ekstra meget glæde af din investering.
 

Kontakt os i dag

   

Oplev en komplet pakke med carporte med solceller

Uanset om du vælger en carport med solceller eller ej, så får du det meste ud af din investering ved at beskytte dit carporttag. Det betyder blandt andet, at du skal huske at fjerne blade og skidt, der kan ophobe sig oven på taget.
 

Heldigvis kan du få gode tips og råd fra vores guide om vedligeholdelse af din carport. Her får du muligheden for at sørge for, at carporten fortsat ser pæn og vedligeholdt ud. Samtidig kan du også opleve, at der ikke opstår lige så meget slid på dit tag eller solcelleanlæg.
 

Naturligvis lever alle vores produkter op til vores egne krav. Det betyder, at du altid kan regne med god kvalitet, når du bestiller fra Dansk Carport System. Blandt andet er pladerne til taget beskyttet af et lag polycarbonat, der sørger for, at pladen ikke gulner med tiden. Derved opretholdes pladerne deres lysgennemgang.
 

Har du et bestemt behov i tankerne, så kan du til enhver tid kontakte os. Så kan vi sammen finde frem til netop den løsning, der er bedst for dig. Ved at tage kontakt til os, kan du også få glæde af vores store viden.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en carport med solceller?

Når din carport har solceller, kan den optage sollys fra begge sider. Der er altså endnu bedre mulighed for at gøre miljøet en tjeneste samt at spare penge. Her er der nemlig en chance for at få en besparelse på din elregning. Sagt med andre ord er det en løsning, der både er god for din økonomi og miljøet.
 

Kan en carport oplade ens elbil?

Hvis du har en elbil, er det en oplagt løsning at investere i en carport med solceller. Solcellerne på din carport vil nemlig være i stand til at oplade din elbil. Samtidig kan du også sørge for, at din bil bliver beskyttet mod vind og vejr, mens den oplader.