Ved at montere solceller på din carport forener du praktisk overdækning med muligheden for grøn energi. At have en vedvarende, stabil energikilde i din indkørsel er en løsning, der er godt for både miljøet og pengepungen. Se udvalget af smarte carportløsninger her på siden, og få beskyttelse til din bil, der er rustet til fremtiden.
 

AT MONTERE SOLCELLER PÅ DIN CARPORT ER EN SMART DOBBELTLØSNING

En carport er en god løsning til dig, der ikke nødvendigvis har en garage, men fortsat ønsker at give din bil beskyttelse. Selvom langt de fleste biler er designet til at stå imod vind og vejr, kan du undgå både rust og skræmmer ved at lade din bil stå overdækket derhjemme.
 

Hvis du vil have endnu mere ud af din carport, kan du drage fordel af solen og producere din egen strøm. Hos Dansk Carport System har vi carportløsninger med solceller, så du kan producere din egen vedvarende energi derhjemme. Det er en smart dobbeltløsning til dig, der søger praktisk overdækning og ønsker grøn strøm.
 

Hos Dansk Carport System har vi et bredt sortiment af forskellige carporte, så du kan træffe det valg, der passer bedst til din ejendom og situation.
 

FÅ EN CARPORT MED SOLCELLER, OG SPAR PENGE PÅ ELREGNINGEN

Den gennemsnitlige husholdning bruger i dag meget strøm – faktisk bruger vi mere end nogensinde før. En carport med solceller er en god investering, hvis du ønsker at spare penge på strøm, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Vedvarende energi bliver mere og mere populært. Derfor kan du hurtigt få glæde af solcellepaneler på din carport.
 

Hos Dansk Carport System sørger vi for, at din carport bliver en god investering på alle parametre. Vi fremstiller carporte i både aluminium og stål, så du kan få en carport, der passer til lige netop dit behov. Alle vores carporte yder effektiv beskyttelse til både biler, cykler, og andre ting, der opbevares i carporten. Vores løsninger med solceller er desuden modstandsdygtige overfor både regn og sne.
 

Ønsker du derfor at passe så godt på din bil som muligt, så er en carport en god løsning. Og når carportens tag består af solceller, så kan du hurtigt få ekstra meget glæde af din investering.
 

Kontakt os i dag

   

DET ER NEMT AT VEDLIGEHOLDE DIN CARPORT OG DINE SOLCELLER

Uanset om du vælger en carport med solceller eller ej, så får du det meste ud af din investering ved at beskytte dit carporttag. Det betyder blandt andet, at du skal huske at fjerne blade og skidt, der kan ophobe sig oven på taget.
 

Heldigvis er det nemt at vedligeholde både din carport og dit solcelleanlæg med en løsning fra Dansk Carport System. Vores carporte er konstrueret med henblik på et minimum af vedligeholdelse. Uanset hvad vil der opstå slid med tiden, og her har vi også en guide til vedligeholdelse, hvor vi deler ud af smarte tips.
 

Solceller kræver ikke meget vedligeholdelse. Dog skal du være opmærksom på, at der kan komme blade og skidt på solceller, så de ikke optager lige så meget solenergi som normalt. Det er derfor en god idé at feje og/eller rengøre dine solceller minimum et par gange om året.
 

Alle vores produkter lever naturligvis op til vores egne krav. Det betyder, at du altid kan regne med god kvalitet, når du bestiller fra Dansk Carport System. Blandt andet er pladerne til taget beskyttet af et lag polycarbonat, der sørger for, at pladen ikke gulner med tiden. Derved opretholdes pladerne deres lysgennemgang.
 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hos Dansk Carport System kan vi levere en komplet pakke til dig med ny carport og smarte solceller. Vi har mange års erfaring med carportsystemer til både private og erhverv, og vi deler hellere end gerne vores viden med dig. Skal du have ny carport eller udskifte din eksisterende carport? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores løsninger.
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål om carporte med solceller.
 

HVAD ER FORDELEN VED EN CARPORT MED SOLCELLER?

Når din carport har solceller, kan den optage sollys fra begge sider. Der er altså endnu bedre mulighed for at gøre miljøet en tjeneste samt at spare penge. Her er der nemlig en chance for at få en besparelse på din elregning. Sagt med andre ord er det en løsning, der både er god for din økonomi og miljøet.
 

KAN EN CARPORT OPLADE ENS ELBIL?

Hvis du har en elbil, er det en oplagt løsning at investere i en carport med solceller. Solcellerne på din carport kan nemlig sagtens bruges til opladning af din elbil. Samtidig kan du også sørge for, at din bil bliver beskyttet mod vind og vejr, mens den oplader.