Drømmer du om en ny carport, så har du formentlig erfaret, at der findes rigtig mange forskellige carporte i forskellige materialer og kvaliteter. En meget populær og anbefalelsesværdig mulighed er at få en carport i stål. Man går nemlig aldrig helt galt i byen med en stålcarport.
 

Hvad end drømmen går på at få en stålcarport med buet, pyramideformet eller fladt tag, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hos Dansk Carport System designer, udvikler og fremstiller vi nemlig stålcarporte i stort set alle tænkelige størrelser og former.
 

VÆLG MELLEM STÅLCARPORTE I STANDARDMÅL OG SPECIALMÅL

Da det er meget forskelligt, hvor meget plads boligejere har at gøre godt med, har vi selvfølgelig valgt at tilbyde stålcarporte i både standardmål og specialmål. Det har vi gjort af den årsag, at vi gerne vil hjælpe alle kunder, såvel privatkunder som erhvervsunder. Med andre ord kan du få en carport i stål i den ønskede størrelse, hvad enten du ønsker at erhverve dig en stor eller lille carport. Da prisen på din kommende carport blandt andet afhænger af størrelsen, har vi brug for at kende til dine krav og ønsker til længde, bredde, dybde og højde.
 

For at kortlægge størrelsen er det nødvendigt at foretage en opmåling. Dette hjælper vi gerne med, hvis du har brug for hjælp. Når der er styr på målene, kan vi tale nærmere om dine krav og ønsker, hvorefter vi kan udarbejde et personligt tilbud til dig. Da alle vores udstedte tilbud naturligvis er uforpligtende, har du intet at miste ved at forhøre dig om prisen.
 

DERFOR VÆLGER FLERE OG FLERE BOLIGEJERE EN STÅLCARPORT

Den velkendte stålcarport er mere populær end nogensinde før. Den store popularitet kommer dog bestemt ikke ud af ingenting. Stålcarporten udmærker sig trods alt på rigtig mange afgørende punkter.
 

En stålcarport er først og fremmest både moderne og stilren. Selv hvis du ikke køber en carport på grund af det ydre, så er det alt andet lige rart at investere i en carport, som rent faktisk passer til dit hus. Dette er muligt med en stålcarport, som tager sig godt ud i langt de fleste hjem. Da du selv kan vælge, hvordan din carport skal se ud, herunder kan vælge beklædning og ekstra moduler, kan du være sikker på, at carporten bliver nøjagtigt som ønsket. Du kan for eksempel købe en stålcarport med matchende redskabsrum, blot for at nævne en af de mange muligheder.
 

Dernæst skal det ikke være nogen hemmelighed, at en stålcarport er både robust og yderst slidstærk. Faktisk er en carport i stål så robust, at den er nærmest umulig at slide op. En stålcarport kan modstå vind og vejr, hvilket helt naturligt har en positiv indvirkning på levetiden. Ergo investerer du i en langtidsholdbar carport, hvis du vælger en stålcarport. Der findes næppe en mere holdbar løsning. Og så kan du køre bilen ind i carporten uden frygt for, at den pludselig braser sammen.
 

Foruden det stilrene design og den høje kvalitet er der mange forbrugere, som fremhæver de lave udgifter. Det er nemlig relativt billigt at få designet og opført en carport i stål. Den reelle pris vil altid afhænge af mange individuelle faktorer, men generelt er der rig mulighed for at få en billig stålcarport. Og hvis du leder efter den billigste løsning, kan du overveje at vælge en carport i aluminium, der ofte er et lidt billigere alternativ til stålcarporte. Hos Dansk Carport System ønsker vi ikke at gå på kompromis med noget, men vi har ikke desto mindre mulighed for at tilbyde kvalitetscarporte til konkurrencedygtige priser.
 

Stålcarporte skiller sig på mange måder ud fra markedets mange standardiserede carporte, som alle ligner hinanden. Vælger du os, så er du sikret en helt unik carport, som bliver designet med afsæt i dine ønsker og behov. Dette skaber det perfekte grundlag for en god oplevelse. Skal vi også servicere dig? Så kontakt os hellere end gerne.
 

OPLEV EN VERDEN AF STÅLCARPORTE

Kunne du tænke dig at opleve et stort og spændende udvalg af stålcarporte? Så må du ikke snyde dig selv for at opleve vores fantastiske udstilling. Vores udstilling har åbent 24/7 og er at finde i Randers SV. Udstillingen er stablet på benene med idéen om at give dig et indblik i, hvilke muligheder du har. Lægger du vejen forbi vores udstilling, kan du med sikkerhed køre hjem med en masse inspiration i rygsækken. Netop inspiration kan være guld værd, når man skal beslutte sig for, hvordan ens kommende carport skal se ud.
 

Støder du, i forbindelse med dit besøg, på en stålcarport, som indfrier alle dine ønsker, så skal du være meget velkommen til at stille spørgsmål og eventuelt bede om et tilbud. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.
 

Siden Dansk Carport System blev etableret for mange år siden, har vi designet og fremstillet over 6.000 carporte. Disse carporte har fundet vej til vores mange privat- og erhvervskunder, som trygt kan parkere blandt andet biler, havemaskiner, trailere i læ for vind og vejr.
 

Trænger din nuværende carport også til en udskiftning, så er det nu, du skal slå til. Med denne opgradering kan du med al sandsynlighed forøge boligens værdi. Dette vil gavne dig i forbindelse med et eventuelt salg.
 

ØNSKER DU ET TILBUD PÅ EN CARPORT I STÅL?

Googler du carport i stål, vil du blive præsenteret for flere løsninger, end du kan overskue. Derfor vil vi altid anbefale dig, at tage direkte kontakt til os i stedet for at prøve at danne et overblik over alle de mange muligheder på nettet. Da vi gerne vil gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi taler om dine krav, ønsker og budget. Med alt dette på plads kan vi nu lave et tilbud til dig på et holdbart og moderne design. Opstår der spørgsmål i forbindelse med gennemgangen af tilbuddet, så kan du blot skrive eller ringe til os.
 

Selvom en stålcarport er en populær løsning, så er der ingen garanti for, at det er det rette for dig. Du skal ikke desto mindre tage muligheden til overvejelse, hvis du gerne vil have en moderne carport, som er både robust og yderst praktisk. Alle vores carporte fremstilles i galvaniseret stål, hvorfor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten, der holder i mange år uden problemer. Der er i øvrigt mulighed for vådlakering, hvis det ønskes.
 

Vil du gerne se nærmere på vores udvalg af carporte, så vil vi råde dig til at besøge denne side, hvor vi præsenterer dig for blandt andet:

Mon ikke din foretrukne carport er at finde på denne side?
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge en stålcarport?

Den største grund til at vælge en carport i stål er, at du får en virkelig lang holdbarhed på din investering. Og hvis det ikke var grund nok, så får du endda minimal vedligeholdelse ved at vælge stål.
 

Desuden er galvaniseret stål meget modstandsdygtigt. Derfor er der ingen grund til at frygte, at et slemt blæsevejr kan ødelægge din carport, når den er fremstillet af stål.
 

Hvad koster en stålcarport?

Det er svært at sige med sikkerhed, hvad din præcise carport i stål kommer til at koste. Hos Dansk Carport System har vi ikke priser på vores hjemmeside, da vi altid skræddersyer vores tilbud til hver enkelte kundes behov og krav. Har du eksempelvis behov for at parkere to biler, bliver størrelsen større, og dermed stiger prisen også lidt.
 

Ønsker du et bud på, hvad din carport kommer til at koste, så er du altid velkommen til at kontakte os for et personligt og uforpligtende tilbud. Vi står selv for design, udvikling og fremstilling, hvilket betyder, at vi gør, hvad vi kan, for at prisen er god uanset dine krav.