Hvad koster en carport?

Dét spørgsmål har vi modtaget rigtig mange gange over både telefon og e-mail. Selvom vi hjertens gerne vil hjælpe vores kunder, så er det desværre ikke muligt at oplyse én pris, som gælder i alle tilfælde. Vi tilbyder nemlig skræddersyede carporte, hvor prisen kan variere fra carport til carport.
 

Værd at vide om carport priser

Hos Dansk Carport System A/S designer og fremstiller vi hovedsageligt kundetilpassede carporte, hvor den enkelte carport bliver skabt med afsæt i kundens ønsker, behov og krav. Det har den praktiske betydning, at prisen vil variere, alt efter hvor stor carporten skal være, hvordan den skal være inddelt, hvilken type beklædning den skal være udstyret med osv. osv. Det forklarer, hvorfor du desværre ikke kan finde en komplet liste over vores carport priser. Du har til gengæld mulighed for at få beregnet en pris på netop dit projekt, hvad enten du kun vil have opført en carport, eller om du også vil have et matchende redskabsskur.
 

Kontakt os i dag

   

Man siger, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan få opført en kvalitetscarport uden at skulle lægge et større kontantbeløb. Vi tilbyder carporte af høj kvalitet til rimelige priser, så enhver boligejer kan gøre drømmen om en moderne og funktionel carport til virkelighed uanset budget. Du kan mere eller mindre selv regulere prisen, alt efter hvor mange og hvilke krav du stiller til din kommende carport. Vi er af den overbevisning, at alting kan lade sig gøre, hvorfor du ikke skal være bange for at drømme stort. Vi kan med al sandsynlighed opfylde alle dine ønsker, når det kommer til carporte og andre småbyggerier.
 

Få et godt tilbud på den ønskede carport

For at kunne give dig et tilbud på din kommende carport har vi brug for at kende til dine krav og ønsker til alt fra mål til beklædning.
 

Første step er at vælge den ønskede type carport. Du bør i den anledning tjekke de mange forskellige typer ud her. Du kan med god grund vælge den type, som passer bedst til din bolig, både størrelsesmæssigt og rent visuelt.
 

Andet step er at angive dine krav til henholdsvis længde, bredde, højde og dybde. Vi hjælper dig gerne med opmålingerne, hvis du ønsker det. Vi designer og udvikler både store og små carporte til private og erhverv. Hvor stor skal din næste carport være?
 

Tredje step er at gøre sig tanker om beklædning, lakering m.v. Her er der rigtig mange muligheder, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for rådgivning. Ved indhentelse af tilbud må du også gerne oplyse, hvornår du helst ser carporten opført.
 

Det er gratis og uforpligtende

Da vi ikke skilter med generelle carport priser, har vi selvfølgelig sørget for, at du kan indhente tilbud gratis og uforpligtende. Derved har du ikke noget at miste ved at indhente en samlet pris på den ønskede carport inkl. levering og montering.
 

Når du udfylder vores tilbudsformular, bedes du indtaste dine kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende tilbuddet hen. Du kan også skrive eller ringe ved spørgsmål. Vi kan med vores mange års erfaring i branchen svare på det meste.