Skal du bruge en dobbelt carport til dine biler? Hos Dansk Carport System finder du stålcarporte i dansk design af stærke materialer. Det er den ideelle løsning for dig, der har brug for en carport til 2 biler. Vi skræddersyr alle vores løsninger, så du er sikker på at få opfyldt alle de krav, du måtte have. Læs mere herunder, og find den perfekte carport til dig og dine behov i dag.

 

Stabil carport i galvaniseret stål

Dobbelte carporte fra Dansk Carport System er fremstillet i galvaniseret stål, og det bærer flere fordele med sig. Galvaniseret stål er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for rust og korrosion. For dig betyder det, at din nye carport vil have en lang levetid og holde sig pæn og funktionel, uden at du behøver bekymre dig om vedligeholdelse.

 

Vores carporte er designet til at beskytte to biler og modstå det danske vejr, inklusive kraftig regn, sne og vind. Desuden giver galvaniseringen en stærk og robust overflade, som kan modstå daglig slitage. Med en stabil konstruktion i galvaniseret stål er du kort sagt sikret en solid beskyttelse af dine biler året rundt.

Skal vi hjælpe dig med montering?

Dansk Carport System står altid til rådighed, når det kommer til både levering og montering. Vi har eget team med mange års faglighed, der kan rykke ud med kort varsel og kan hjælpe dig med alt fra opsætning af carporte til redskabsrum og skure. Hvis du ønsker montering af din nye carport, er du altid velkommen til at henvende dig til os for at høre mere om de mange muligheder.

 

Kontakt os, og hør mere om dine nye dobbelte carport

Hos Dansk Carport System er der mange muligheder, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde carporten, der opfylder dine specifikke behov. Vi kan hjælpe dig med alt fra opmåling til materialevalg, og med vores høje faglighed er en praktisk løsning aldrig langt væk. Hvis du har spørgsmål til din næste carport, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.