Enkelt eller dobbelt carport?
 

Dét er et af de valg, du skal træffe, når du skal bestille en carport til hjemmet eller virksomheden. De fleste kan fint stille sig tilfreds med en enkelt carport, men har man to biler, så vil det være mere oplagt at investere i en dobbelt carport, så begge biler kan parkere i læ for regn og slud. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at klarlægge, om du gør klogest i at vælge den ene eller anden løsning med afsæt i dine behov.
 

Hvem skal vælge en dobbelt carport?

Der er et væld af gode grunde til at overveje en carport med skur.
 

Der findes som bekendt rigtig mange forskellige carporte til både private og erhverv. Man kan dog inddele de fleste carporte i to overordnede kategorier bestående af henholdsvis enkelt carporte og dobbelt carporte. Hos Dansk Carport System gør vi os selvfølgelig i begge dele, da vi vægter service og fleksibilitet højt. Vi bestræber os derudover altid på at levere de mest praktiske, brugervenlige og moderne løsninger.
 

Ingen skal, men mange bør vælge en dobbelt carport. Løsningen er dog hovedsageligt tilegnet dig, som ejer to eller flere biler eller andre køretøjer. Man kan også købe en dobbelt carport for at gøre plads til kørende gæster, så de kan holde i tørvejr, når de er på besøg hos dig. Det vil de med garanti sætte pris på.
 

Som husejer skal du først og fremmest undersøge, om du har plads til en dobbelt carport på din grund. Det er ikke en selvfølge, hvorfor man gør klogt i at foretage de nødvendige opmålinger, inden man gør yderligere. Disse carporte fremstilles dog i forskellige størrelser, hvorfor vi formentlig også kan skabe en dobbelt carport, som ikke kun passer til din grund størrelsesmæssigt, men også stilmæssigt.
 

Kontakt os i dag

   

En dobbelt carport er som udgangspunkt tilegnet biler, men det er naturligvis også muligt at parkere cykler, motorcykler, havemaskiner og andre transportmidler i carporten. Derfor kan der være god idé i at investere i en carport, som kan rumme andet end en bil eller to. Savner du mere opbevaringsplads, så kan du forhøre dig om muligheden for at få fremstillet et matchende redskabsrum eller et skur med plads til cykler og værktøj. Mulighederne er stort set uendelige. I første omgang er det vigtigt, at du får styr på dine krav og ønsker til din kommende carport, hvad enten det skal være en dobbelt carport eller en anden type carport.
 

Når alting går op i en højere enhed

En dobbelt carport skal ifølge os ikke kun være stor og rummelig. Den skal også gerne have et stilfuldt udtryk, være let at vedligeholde og ikke mindst kunne håndtere det danske klima. Alt dette kan vores carporte leve op til. De bliver nemlig designet med omtanke for selv de mindste detaljer.
 

Dansk Carport System og hele teamet bag sørger for, at alting går op i en højere enhed. Dette sikrer vi os ved at gennemføre kvalitetssikring gennem hele produktionen. Da vi håndterer alle processerne internt, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi stiller os kun tilfreds med det bedste af det bedste, hvad enten opgaven er at producere en dobbelt carport eller et affaldsdepot.
 

Ved bestilling af en carport kan der opstå rigtig mange spørgsmål. Hvor høj og bred skal den være? Hvilken tagtype skal den udstyres med? Skal den være fritstående? Skal den stå alene eller kombineres med et redskabsrum? Disse mange spørgsmål hjælper vi dig gerne med at finde svar på.
 

Vil du være sikret et godt resultat? I så fald vil vi gerne byde ind med vores kompetencer og know-how. I mere end 20 år har vi fremstillet carporte af høj kvalitet, herunder mange dobbelt carporte. Antallet af producerede carporte har for længst rundet 6.000, så måske har du en ven, kollega, familiemedlem eller bekendt, som ejer en carport fra Dansk Carport System. Det er i hvert fald ikke usandsynligt.
 

Dansk design og dansk kvalitet

Dansk Carport System er sat i verden for, at du kan få opfyldt din drøm om at få en dobbelt carport i dansk design. Alle vores carporte bliver fremstillet på dansk jord, hvor vi har både mandskab, værktøj og materialer til rådighed. Manden bag carportene er Søren Lyngsøe, som har designet og fremstillet carporte i mere end 20 år. Han har nu også mulighed for at skabe en carport, som indfrier alle dine ønsker, uanset hvor strenge krav du stiller. Vi har egen produktion og har specialiseret os i kundetilpassede løsninger inden for bl.a. carporte.
 

Dansk design er ofte lig med høje priser. Det er dog ikke tilfældet her. Du har tværtimod mulighed for at købe en dobbelt carport uden at blive ruineret. Da vi selv tager os af alt fra design til produktion, kan vi holde udgifterne nede og dermed tilbyde dig en billig carport i den ønskede størrelse. Du kan få en fornemmelse af prisniveauet ved at indhente et tilbud. Da det er uforpligtende at indhente et tilbud, er du i din gode ret til at takke nej, hvis du ikke er hundrede procent tilfreds. Som udgangspunkt kan vi dog tilbyde carporte til ethvert budget.
 

Hvad koster en dobbelt carport?

Det er såmænd et godt spørgsmål.
 

En dobbelt carport koster mere end den gennemsnitlige carport, idet den som sagt er større end en enkelt carport. Dog afhænger prisen ikke kun af størrelsen på carporten. Den afhænger også af tagtypen, kvaliteten og andre faktorer. Hos Dansk Carport System forholder det sig ikke desto mindre sådan, at du får leveret og monteret en carport i kraftig galvaniseret stål, hvad enten du vælger en enkelt eller dobbelt carport. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, som alt andet lige er den vigtigste faktor.
 

Ønsker du et mere konkret svar på, hvad den ønskede carport koster alt i alt, så bør du gøre dig den ulejlighed at kontakte os. Vi giver dig gerne et personligt og uforpligtende tilbud, hvor der naturligvis medfølger et tegneforslag. Du kan forvente hurtig og kompetent service, uanset om du henvender dig pr. telefon eller mail.