Enkelt eller dobbelt carport?
 

Dét er et af de valg, du skal træffe, når du skal bestille en carport til hjemmet eller virksomheden. De fleste kan fint stille sig tilfreds med en enkelt carport, men har man to biler, så vil det være mere oplagt at investere i en dobbelt carport. Så kan begge biler nemlig parkere i læ for regn og slud. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at klarlægge, om du gør klogest i at vælge den ene eller anden løsning med afsæt i dine behov.
 

HVEM SKAL VÆLGE EN DOBBELT CARPORT?

Der findes som bekendt rigtig mange forskellige carporte til både private og erhverv. Man kan dog inddele de fleste carporte i to overordnede kategorier bestående af henholdsvis enkelt carporte og dobbelt carporte. Hos Dansk Carport System gør vi os selvfølgelig i begge dele, da vi vægter service og fleksibilitet højt. Vi bestræber os derudover altid på at levere de mest praktiske, brugervenlige og moderne løsninger, så du kan parkere bilen på den bedst mulige måde.
 

Selv hvis du kun har én bil, så kan du med fordel stadig overveje at vælge en dobbelt carport. Løsningen er hovedsageligt tilegnet dig, som ejer to eller flere biler eller andre køretøjer. Men du kan også købe en dobbelt carport for at gøre plads til kørende gæster, så de kan holde i tørvejr, når de er på besøg hos dig. Det vil de med garanti sætte pris på.
 

Som husejer skal du først og fremmest undersøge, om du har plads til en dobbelt carport på din grund. Det er ikke en selvfølge, hvorfor du gør klogt i at foretage de nødvendige opmålinger, inden du gør yderligere. Disse carporte fremstilles dog i forskellige størrelser, hvorfor vi formentlig også kan skabe en model, som ikke kun passer til din grund størrelsesmæssigt, men også stilmæssigt.
 

Kontakt os i dag

   

En dobbelt carport er som udgangspunkt tilegnet biler, men det er naturligvis også muligt at parkere cykler, motorcykler, havemaskiner og andre transportmidler i den nye carport. Derfor kan der være god idé i at investere i en model, som kan rumme andet end en bil eller to. Savner du mere opbevaringsplads, så kan du forhøre dig om muligheden for at få fremstillet et matchende redskabsrum eller et skur med plads til cykler og værktøj. Mulighederne er stort set uendelige.
 

I første omgang er det vigtigt, at du får styr på dine krav og ønsker til din kommende carport, hvad enten det skal være en dobbelt carport eller en anden type carport. Hos Dansk Carport System kan vi nemlig tilbyde modeller såsom:

Og mange andre. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at designe en god carport, der passer til netop dit behov.
 

OPLEV FORDELENE VED DIN NYE CARPORT

En dobbelt carport skal ifølge os ikke kun være stor og rummelig. Den skal også gerne have et stilfuldt udtryk, være let at vedligeholde og ikke mindst kunne håndtere det danske klima. Alt dette kan vores carporte leve op til. De bliver nemlig designet med omtanke for selv de mindste detaljer.
 

Dansk Carport System og hele teamet bag sørger for, at alting går op i en højere enhed. Dette sikrer vi os ved at gennemføre kvalitetssikring gennem hele produktionen. Da vi håndterer alle processerne internt, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi stiller os kun tilfreds med det bedste af det bedste, hvad enten opgaven er at producere en dobbelt carport eller et affaldsdepot.
 

Ved bestilling af en carport kan der opstå rigtig mange spørgsmål. Hvor høj og bred skal den være? Hvilken tagtype skal den udstyres med? Skal den være fritstående? Skal den stå alene eller kombineres med et redskabsrum? Disse mange spørgsmål hjælper vi dig gerne med at finde svar på.
 

Vil du være sikret et godt resultat? I så fald vil vi gerne byde ind med vores kompetencer og know-how. I mere end 20 år har vi fremstillet carporte af høj kvalitet, herunder mange dobbelt carporte. Antallet af producerede carporte har for længst rundet 6.000, så måske har du en ven, kollega, familiemedlem eller bekendt, som ejer en carport fra Dansk Carport System. Det er i hvert fald ikke usandsynligt.
 

DANSK DESIGN OG DANSK KVALITET

Dansk Carport System er sat i verden for, at du kan få opfyldt din drøm om at få en dobbelt carport i dansk design. Alle vores carporte bliver fremstillet på dansk jord, hvor vi har både mandskab, værktøj og materialer til rådighed. Vi har egen produktion og har specialiseret os i kundetilpassede løsninger inden for blandt andet carporte.
 

Dansk design er ofte lig med høje priser. Det er dog ikke tilfældet her. Du har tværtimod mulighed for at købe en dobbelt carport uden at tømme opsparingen. Da vi selv tager os af alt fra design til produktion, kan vi holde udgifterne nede og dermed tilbyde dig en billig carport i den ønskede størrelse. Du kan få en fornemmelse af prisniveauet ved at indhente et tilbud. Da det er uforpligtende at indhente et tilbud, er du i din gode ret til at takke nej, hvis du ikke er hundrede procent tilfreds. Som udgangspunkt kan vi dog tilbyde carporte til ethvert budget.
 

HVAD KOSTER EN DOBBELT CARPORT?

En dobbelt carport koster mere end den gennemsnitlige carport, idet den som sagt er større end en enkelt carport. Dog afhænger prisen ikke kun af størrelsen på carporten. Den afhænger også af tagtypen, kvaliteten og andre faktorer. Hos Dansk Carport System forholder det sig ikke desto mindre sådan, at du får leveret og monteret en carport i kraftig galvaniseret stål, hvad enten du vælger en enkelt eller dobbelt carport. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, som alt andet lige er den vigtigste faktor.
 

Ønsker du et mere konkret svar på, hvad den ønskede carport koster alt i alt, så bør du gøre dig den ulejlighed at kontakte os. Vi giver dig gerne et personligt og uforpligtende tilbud, hvor der naturligvis medfølger et tegneforslag. Du kan forvente hurtig og kompetent service, uanset om du henvender dig pr. telefon eller mail.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor bred er en dobbelt carport?

Da carporten skal tilpasses netop dit behov, er det ikke nemt at sige præcis, hvor bred den kommer til at være. Når det er sagt, så er en gennemsnitlig dobbelt carport ofte omkring seks meter bred. Til sammenligning er en traditionel carport som regel lidt over tre meter bred. Det er derfor den mindste bredde, du skal regne med, da der på denne måde er plads til to biler inde i carporten.
 

Hvor tæt på skel må man bygge en dobbelt carport?

Du må som udgangspunkt gerne bygge din carport tættere på et skel end 2,5 meter. Dog er der andre regler, du bør have med i tankerne, når du overvejer at bygge en ny dobbelt carport.
 

Vælger du at placere din carport tættere på et skel end 2,5 meter, så må højden ikke overskride 2,5 meter. Den side, der vender mod skellet, må heller ikke være længere end 12 meter. Desuden må denne side heller ikke have nogen form for åbninger såsom døre og vinduer.