Affaldsskjuler

Klik foroven for at læse mere om affaldsskjulere.

Affaldsstativ udendørs

Klik foroven for at læse mere om affaldsstativer til udendørs brug.

Skraldespandsskjuler

Klik foroven for at læse mere om skraldespandsskjulere.

Få styr på dit affald på en praktisk og moderne måde – med et affaldsskur.
 

Står dine affaldsbeholdere og skæmmer i haven eller indkørslen? I så fald kan du overveje at investere i en trendy løsning i form af et affaldsskur. Med en sådan løsning skal du ikke længere udsættes for synet af dine klodsede affaldsbeholdere, når du kommer hjem efter en lang dag, eller når du træder ud af hoveddøren. Dine beholdere vil nemlig fremadrettet blive gemt helt eller delvist væk takket være det nyopførte affaldsskur.
 

Praktisk indhegning til skraldespand

Hos Dansk Carport System vil vi hjertens gerne gøre din store drøm til virkelighed; drømmen om moderne indhegning. Der findes i den anledning rigtig mange forskellige former for indhegning af skraldespande. En løsning kan være at få designet, fremstillet og monteret et affaldsskur, som effektivt holder dine affaldsbeholdere uden for dit synsfelt.
 

At man ikke kan undvære skraldebeholdere i hverdagen er ikke ensbetydende med, at de bør stå synligt fremme. Er du enig i den betragtning? I givet fald vil du næppe kunne undvære et affaldsskur. Vi giver dig gerne et godt tilbud på det ønskede skur, hvad enten det skal kunne rumme to, tre eller fire beholdere. Bemærk at vi også er eksperter i at designe og fremstille affaldsdepoter.
 

Kontakt os i dag

   

Lad os give dig et godt tilbud på dit kommende affaldsskur

Det perfekte affaldsskur skal ikke kun være pænt at se på. Det skal også byde på de rigtige mål, de rigtige materialer og desuden være let at vedligeholde. Med andre ord skal alt planlægges ned til mindste detalje.
 

Er du helt bevidst om, hvordan det ønskede affaldsskur skal se ud, og hvilke funktioner det skal byde på, så skal du være meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Dyk evt. ned i vores mange referencer for at få et indblik i, hvilke kompetencer vi besidder.