Affaldsskjuler

Klik foroven for at læse mere om affaldsskjulere.

Affaldsstativ udendørs

Klik foroven for at læse mere om affaldsstativer til udendørs brug.

Skraldespandsskjuler

Klik foroven for at læse mere om skraldespandsskjulere.

Affaldsskur

Står dine skraldespande og skæmmer i haven eller indkørslen? I så fald kan du overveje at investere i et pænt, funktionelt og smart affaldsskur. På den måde kan du let gemme dine skraldespande væk og samtidig gøre skraldemandens arbejde mere bekvemt. Find dit næste affaldsskur hos Dansk Carport System i dag.
 

Gem dit affald væk med et affaldsskur

Udover at du kan hjælpe miljøet med at sortere dit skrald, så er du måske ikke interesseret i, at dine naboer kan se de sager, du smider i skraldespanden. Skrald er en personlig sag, og derfor kommer det ikke andre ved, hvad du smider ud. Du kan på den måde værne om dit privatliv ved at vælge et affaldsskur, som skjuler dine skraldespande.
 

Der kommer nemlig flere normer inden for affaldssortering, så er én skraldespand ofte ikke nok. Plast, metaller og fødevarer skal nemlig ofte være adskilt, da du på den måde hjælper miljøet mest muligt. Vores affald bør blive sorteret, da flere produkter ikke har de samme genanvendelsesprocesser. For eksempel bliver plastikflasker i flere tilfælde omsmeltet, så vi kan bruge dem igen som en ny plastikflaske.
 

Moderne indhegning til din skraldespand

Skraldespande er ofte ikke pæne at se på, og det kan måske også påvirke udtrykket på dit smukke hjem. Derfor er et affaldsskur ikke en dårlig idé. Du slipper nemlig for at se på dine affaldsbeholdere med en praktisk og elegant løsning. Hos Dansk Carport System har vi et bredt udvalg af affaldsskjulere i flotte materialer og i god kvalitet. Du kan bestille et affaldsskur i træ eller stål i flotte farver og størrelser.

Som med mange andre produkter, så kan en skraldespand også blive slidt. Her er et affaldsskur ikke blot pænt at se på, men det tilbyder også en praktisk værdi. Vind og regn har især en nedslidende effekt på det hårde plastik. Derfor har du mulighed for at vælge et overdækket affaldsskur. Så behøver du ikke at stå i silende regn når du skal ud med affaldet. Dine skraldespande bliver formentlig flittigt brugt, og derfor er det også vigtigt, at du passer godt på dem.

 

Få plads til alle dine affaldsbeholdere

Om du har en, to, tre eller fire affaldsbeholdere, så kan du godt regne med, at du kan finde den model, der passer til dig og dine behov. Det skal helst være pænt og praktisk, og derfor er du landet det helt rette sted. Ved du allerede, hvordan det skal se ud? Så er du velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.
 

Vi står også klar til at hjælpe dig med at finde de rette mål, materialevalg og meget andet. På den måde kan du blot slappe af og lade Dansk Carport System give dig en mere praktisk og elegant hverdag med en flot affaldsskjuler.
 

Se også vores andre produkter

Ønsker du at få en ensartet og stilren stil på matriklen? Vi har også flotte redskabsrum, hvor du kan gemme dine mange haveredskaber væk på en praktisk og smart måde. Du kan vælge blandt mange designs. Måske har vi en model i samme stil som din nye affaldsskjuler?
 

Elsker du det aktive udeliv, så har du formentlig også en cykel. Kunne du tænke dig, at din cykel også står tørt og godt ligesom dine skraldespande? Så har vi faktisk også skønne cykelskure i vores sortiment. Med vores brede udvalg kan du få et ensartet, stilrent og praktiskt udtryk på din grund.
 

Kontakt os i dag