Leder du efter ny carport? Du ønsker selvfølgelig at passe bedst muligt på din bil ligesom alle andre bilejere. En carport beskytter din bil mod al slags vind og vejr, og især om vinteren kan en carport være en fordel, så du slipper for at skovle sne af din bil tidligt om morgenen inden arbejde.

Hos Dansk Carport System leverer vi et bredt udvalg af carporte, som kan skærme din bil fra det danske vejr. Vi laver carporte i både stål og træ, store og små carporte, carporte med og uden redskabsrum m.m. Du kan ligeledes tilkøbe sider og endestykke til din carport. Du kan altså få lige den carport, du ønsker, da vi skræddersyer dit projekt præcis efter dine drømme og behov.

Du finder ikke priser på vores hjemmeside, da vi specialiserer os indenfor skræddersyede carporte. Derfor har vi dog stadig en masse inspiration til dig, så du kan udforske andre gode ideer og beslutte dig for den bedste løsning til dig og dit hus.

Her finder du også inspiration til cykelskure, redskabsrum, depotrum og terrasseoverdækninger. Ingen projekter er for store eller for små, og vi leverer både til virksomheder og privatpersoner.
 

Besøg vores udstilling i Randers

Det kan være en uoverskuelig affære, hvis man blot søger på carporte på Google. Så hvis du ønsker at se nogle af vores mange løsninger og materialer i virkeligheden, så har vores udstilling åbent alle døgnets timer i Randers SV. Her finder du et fantastisk spændende udvalg af carporte, så du kan få et indblik i dine mange muligheder, hvis du køber carport hos os. Du vil med garanti få en masse inspiration under dit besøg.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede, så du kan få besvaret de spørgsmål, du måtte have. Du er også mere end velkommen til at bede om et tilbud på din nye carport.
 

Vælg det rette materiale til din carport

Uanset hvilket materiale du vælger til carport fra Dansk Carport System, så garanterer vi materialer af bedste kvalitet, minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed.

Hos os sælger og anbefaler vi vores carporte i galvaniseret stål. En stålcarport er meget anbefalelsesværdig, da den først og fremmest er robust, slidstærk og funktionel. Den er faktisk nærmest umulig at slide op, så der findes ikke en mere holdbar løsning, når du skal vælge carport. Dernæst er en stålcarport moderne og stilren, og passer derfor rigtig godt til langt de fleste hjem. Udover stålcarportens robusthed og flotte design, så er det også et relativt billigt valg.

En stålcarport kræver ikke en masse vedligeholdelse, nøjagtig ligesom alle vores andre carporte, men du kommer langt med en smule pleje. For eksempel anbefaler vi altid, at du fjerner sne fra din overdækning. På den måde sikrer du, at din carport holder længere.

Selvom en stålcarport er en af vores populære løsninger, så behøver det ikke at være det rette valg for dig. Vi guider dig til at finde det rigtige materiale, så din carport matcher dine ønsker og behov, og så vi sikrer, at du kan have glæde af din carport i mange år. Uanset hvilket materiale du vælger, så lover vi dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi går ikke på kompromis med noget.

Download buet carporte folder
 
Download carporte folder
 
Download cykelskure folder
 
Download sidehængte overdækninger folder
 
Download square folder