Drømmer du om en praktisk og moderne carport i et let design? Så skal du forkæle dig selv og dit hjem med en sidehængt carport. Løsningen er som skabt for dig, som ønsker et minimum af støttesøjler. Vi har den rette løsning til dig, uanset om din kommende carport skal kunne rumme en eller flere biler. Er din grund stor nok, så er der rig mulighed for at fremstille og opføre en større carport, hvor du trygt og sikkert kan parkere dine motorkøretøjer såvel som cykler.
 

Hvad gør en sidehængt carport til et godt valg?

De færreste boligejere er i tvivl om, hvorvidt de skal investere i en carport eller ej. Til gengæld opstår der ofte tvivl, når der skal træffes et valg om carporttype. Der findes nemlig rigtig mange muligheder inden for carporte, herunder sidehængte carporte.
 

Skal du gøre din kommende carport til en naturlig forlængelse af dit hus, så går rådet på at købe en sidehængt carport. Med netop denne type carport er det muligt at udnytte pladsen i høj grad og derved frigøre mere plads til ens bil(er). Sammenligner man traditionelle carporte og sidehængte carporte, vil man få øjnene op for, at der er stor forskel på, hvor meget plads de to typer af carporte optager. Søger du med lys og lygte efter den mest pladsbesparende løsning, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at vælge en sidehængt carport, i dine foretrukne mål.
 

Hos Dansk Carport System tilbyder vi skræddersyede carporte, hvilket har den praktiske betydning, at du kan sætte dit eget præg på din nye carport. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem en verden af forskellige beklædninger og tilbehørsmuligheder. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.
 

Sidehængt carport i stål

Står en sidehængt carport i stål øverst på din ønskeliste? Så har du valgt at besøge den helt rigtige side. En af vores store passioner er nemlig at designe, udvikle og fremstille sidehængte carporte af højeste kvalitet. Da galvaniseret stål byder på imponerende styrke, er det muligt at bygge en carport med ganske få bærende søjler. Med et minimum af støttesøjler skabes der en let og luftig carport. En sådan carport vil passe godt ind i ethvert moderne hjem.
 

En sidehængt carport er ikke kun et fremragende værn mod vind og vejr. Carporten er også med til at sørge for, at du kan stå i tørvejr, når du skal frem og tilbage fra bilen. Afhængig af carportens størrelse vil det foruden biler typisk være muligt at parkere ens cykler her. Mangler du fortsat plads til cykler og værktøj, så kan du tilkøbe et redskabsrum og / eller et cykelskur. Man må aldrig gå ned på opbevaringsplads.
 

Din nye sidehængte carport er kun ét opkald væk

Ja, den er god nok. Du skal blot ringe eller skrive til os, hvis du vil bestille en sidehængt carport, har spørgsmål eller er interesseret i at få et uforpligtende tilbud. Er vi ikke til stede på telefonen, kan du skrive en e-mail, som vi vil respondere på hurtigst muligt. Bemærk at vi dækker hele landet med vores services.