Et redskabsrum er en praktisk løsning til at opbevare alt det, der ikke tåler at stå udenfor. I dit redskabsrum kan du opbevare din cykel, diverse haveredskaber og -maskiner og alt muligt andet, der hører til udendørs men ikke tåler fugt og dårligt vejr.
 

Ensidet Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Square Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Hvorfor købe et redskabsrum?

Redskabsrum, redskabsskur, haveskur, havehus, måske endda lejehus. Kært barn har mange navne, men ofte er de forskellige navn udtryk for det samme: Et praktisk udendørs rum, hvor du kan opbevare dine udendørs ting. Ofte ser vi, at folk bruger et gammelt legehus, en pavillon eller endda drivhuset som opbevaring, og det er ikke ideelt. Med et redskabsrum fra Dansk Carport System får du et holdbart og funktionelt rum, hvor du trygt kan lade dit haveudstyr overnatte og overvintre uden problemer.
 

Hvad skal redskabsrummet kunne?

Det afhænger af dit behov, hvad dit redskabsrum skal kunne. Det vil sige, det afhænger af, hvad du gerne vil opbevare i rummet. Hvis du har mange store maskiner, og du samtidig vil opbevare havemøbler og haveredskaber, skal du nok vælge en større model, hvor de ting kan være i rummet, mens du selv kan færdes i det.
 

Nogle foretrækker også at bruge deres redskabsrum som kombineret hobby- og redskabsrum. Det vil sige, at du både kan færdes i og bruge rummet som et lille værksted, mens du kan opbevare dine ting derinde. Så at sige skal rummet være større, jo flere ting du ønsker at bruge det til. Du skal selvfølgelig også vælge et rum, der er stort nok til, at du ubesværet kan stå og arbejde oprejst inde i det, hvis det skal fungere som hobbyrum.
 

Hvad får du med et redskabsrum i stål?

Vælger du et redskabsrum i stål, får du en langtidsholder og billigere løsning. Udtrykket er ikke så naturligt som med træ, men rummet kan tilpasses, som du ønsker og klarer alle de krav, man kan stille til et redskabsrum.
 

Redskabsrum i Stål

Klik foroven for at læse mere om redskabsrum i stål.