Et redskabsrum er en praktisk løsning til at opbevare alt det, der ikke tåler at stå udenfor. I dit redskabsrum kan du opbevare din cykel, diverse haveredskaber og -maskiner og alt muligt andet, der hører til udendørs men ikke tåler fugt og dårligt vejr. 

Her hos Dansk Carport System kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer af redskabsrum. Find blandt andet ensidet redskabsrum, redskabsrum med sadeltag, redskabsrum med buet tag, square redskabsrum, home redskabsrum og redskabsrum i stål.

Ensidet Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Square Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Hvorfor købe et redskabsrum?

Redskabsrum, redskabsskur, haveskur, havehus, måske endda lejehus. Kært barn har mange navne, men ofte er de forskellige navne udtryk for det samme: Et praktisk udendørs rum, hvor du kan opbevare dine udendørs ting. Ofte ser vi, at folk bruger et gammelt legehus, en pavillon eller endda drivhuset som opbevaring, og det er ikke ideelt, da det ikke beskytter dine ting mod fugt på samme måde som et redskabsrum. 

Med et redskabsrum fra Dansk Carport System får du et holdbart og funktionelt rum, hvor du trygt kan lade dit haveudstyr overnatte og overvintre uden problemer.
 

Find det rigtige redskabsrum

Er du i tvivl om, hvilket redskabsrum du skal vælge? Her har vi samlet nogle god råd, som helt klart er værd at tage til overvejelse inden, at du køber dit nye redskabsrum.
 

Størrelse

Det er en god ide at overveje, hvor stort dit redskabsrum skal være. Størrelsen afhænger selvfølgelig af, hvad du skal opbevare i det. Har du eksempelvis mange store maskiner, og vil du samtidig opbevare havemøbler og haveredskaber, kan vi anbefale dig at vælge en større model, hvor alle tingene kan være, mens du selv kan færdes i det.
 
Der er også nogle, der foretrækker at bruge deres redskabsrum som kombineret hobby- og redskabsrum. Her er det særligt vigtigt, at der er ekstra plads til, at du kan færdes i det og bruge rummet som et lille værksted, mens du samtidig kan opbevare dine ting i det.

Andre har måske ikke brug for at opbevare så meget i deres redskabsrum. Det kan være, at der blot skal være plads til et par cykler og nogle haveredskaber. Her kan du med fordel vælge en af de mindre modeller. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her for en uforpligtende samtale.
 

Materiale

Det kan også være en fordel at overveje, hvilket materiale dit redskabsrum skal være fremstillet af. Et redskabsrum i stål er eksempelvis en fantastisk opbevaringsløsning. Med en galvaniseret stålkonstruktion får du et yderst slidstærkt og langtidsholdbart redskabsrum, som kan holde til stormvejr, der rusker i skuret. Desuden kræver disse redskabsrum meget lidt vedligeholdelse, så pleje og vedligeholdelse kommer altså ikke til at stjæle dyrebare weekender fra din kalender.
Placering
Det kan også være værd at overveje, hvor du placerer dit redskabsrum. Skal det eksempelvis ligge tæt på huset eller ved siden af hækken, giver det typisk et harmonisk udtryk, hvis det er parallelt. Skal græsslåmaskinen opbevares i redskabsrummet, kan det være en fordel, at den bliver placeret tæt på græsplænen. Desuden er det vigtigt at sikre, at underlaget er solidt at bygge på, så dit redskabsskur med tiden ikke bliver skævt.
 

Få leveret og monteret dit nye redskabsrum

Vi håber, at vores guide kunne hjælpe dig, og du nu har fundet det helt rigtige redskabsrum, der passer til dine behov. Nu mangler det bare at blive leveret og monteret, og det kan vores dygtige håndværkere hjælpe dig med og sikrer dermed høj kvalitet og funktionalitet.

Desuden er det muligt at vælge om redskabsrummet skal monteres i forlængelse af din bolig, eller om det skal stå andetsteds. Derudover kan du vælge om du vil have et buet tag, sadeltag eller en anden tagtype. Du kan også se alle beklædningstyper her.
 

God indretning gør underværker

Med den rigtige indretning, kan du få plads til meget, selv hvis det er et lille redskabsrum. Et godt råd er at holde system i redskabsrummet og give dine ting faste pladser, så du altid nemt og hurtigt kan finde dem. Desuden hjælper det dig med at holde orden - et rodet redskabsrum kan nemlig hurtigt tage meget af pladsen.

Det kan også være en god ide at sætte hylder op til de små ting. Det kunne eksempelvis være skruer, søm og andet værktøj. Haveværktøj som skovl, rive og så videre, kan du med fordel også hænge op på væggen, så der bliver plads til større maskiner eller havemøbler på gulvet.
 

Lovregler for opførsel af nyt redskabsrum

Du bør være opmærksom på, at det i nogle tilfælde er nødvendigt med en godkendt byggetilladelse i forbindelse med opførsel af et nyt redskabsrum. Ifølge vores salgs- og leveringsbetingelser er det køber, der er ansvarlig for lovligheden af ethvert byggearbejde og står selv for en eventuel anmeldelse til offentlige myndigheder.

Vi forstår dog godt, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke byggetilladelser, der er nødvendige at indsamle i forbindelse med opførsel af et nyt redskabsrum. På din kommunes hjemmeside kan du som regel finde de nødvendige oplysninger om love og regler samt få hjælp til at finde ud af om, der er nogle regler for opførsel af redskabsrum på din grund.

 

Kontakt os i dag

   

Redskabsrum i Stål

Klik foroven for at læse mere om redskabsrum i stål.