Få styr på dit affald en gang for alle med et affaldsstativ til udendørs brug.
 

Om vi vil det eller ej, så er man som dansker nødsaget til at gøre sig tanker om affaldssortering. Det forholder sig nemlig sådan, at langt de fleste kommuner har indført affaldssortering de seneste år. Det har fået den praktiske betydning, at man skal putte ens skrald i forskellige skraldespande, alt efter om der er tale om papir, madrester eller en helt tredje affaldstype.
 

Da man ikke kan komme uden om at sortere affald og have op til flere skraldespande stående i ens indkørsel eller have, kan man lige så godt få det bedste ud af det. Med et udendørs affaldsstativ bliver det hele mere overkommeligt. Det er nemlig muligt at gemme affaldet væk, så det ikke vækker unødig opmærksomhed. Denne diskrete løsning smitter positivt af på både indkørslen og boligen som helhed, idet skraldespandene ikke længere vil være i syne.
 

Kontakt os i dag

   

Affaldsstativ udendørs – kombinér det praktiske og moderne

De fleste danskere kan nikke genkendende til, at skraldespande og containere ikke er specielt kønne. De er desværre ikke til at undvære, idet der i enhver husstand dannes en masse affald, som for miljøets skyld skal sorteres og genanvendes så vidt muligt.
 

Da det ikke vil være hensigtsmæssigt at skille sig helt af med sine skraldespande eller containere, er det heldigt, at der er mulighed for at erhverve sig et udendørs affaldsstativ. Dette stativ gør det nemlig muligt at kombinere det praktiske og det moderne.
 

Med det populære affaldsstativ er det muligt at opbevare såvel alm. husstandsaffald som haveaffald på en praktisk og diskret måde. En sådan løsning vil med sikkerhed være noget for dig, som er træt af at have affald liggende overalt på din grund. Især haveaffald kan være svært at gemme af vejen uden en affaldsskjuler af den ene eller anden art.
 

Bestil et moderne affaldsstativ til udendørs brug

Dansk Carport System og hele vores kompetente team står klar til at hjælpe dig, som ønsker et moderne og holdbart affaldsstativ til dit hjem. Vi har ingen affaldsstativer på lager, men kan til gengæld tilbyde at tegne, udvikle og fremstille et stativ efter dit hoved. Du har dermed mulighed for at få fingrene i et unikt affaldsstativ uden at skulle investere en formue.
 

Vi kan med udgangspunkt i målene på dine skraldespande og / eller containere fremstille et affaldsstativ, som passer perfekt i højden, længden og bredden. Du kan endvidere vælge, om dit affaldsstativ skal være med eller uden overdækning. Vi byder gerne ind med vores viden og ekspertise på området.
 

Du kan, uanset dine krav og ønsker til mål og øvrige detaljer, være sikker på, at du får leveret et affaldsstativ af allerhøjeste kvalitet. Fælles for alle vores produkter er, at de fremstilles i flotte, holdbare og slidstærke materialer.
 

Vi hjælper ikke kun med at designe og fremstille den ønskede løsning. Vi tilbyder også at montere dit udendørs affaldsstativ, uanset hvor du er bosat i landet. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et affaldsstativ, så må du hjertens gerne kontakte os telefonisk eller pr. e-mail. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, så vi snart kan tage hul på dit personlige projekt.