En fritstående skraldespand er ikke det kønneste syn i verden, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at købe en skraldespandsskjuler. Efterspørgslen på disse skjulere er kun steget i takt med, at der er blevet indført affaldssortering i langt de fleste danske kommuner. Det er måske også årsagen til, at du går med tanker om at investere i en moderne og praktisk skraldespandsskjuler.
 


Der findes desværre ikke usynlige skraldespande, men det er til gengæld muligt at gemme skraldespandene væk med en skraldespandsskjuler. Du har helt sikkert stødt på denne løsning hos din nabo, bedste ven eller kollega. Kan du heller ikke døje synet af fritstående skraldespande? Så skrid til handling og bestil en stilfuld skraldespandsskjuler.
 

Skærm dine skraldespande af

Der er op til flere gode grunde til at skærme ens skraldespande af ved brug af en affaldsskjuler. Mange køber en sådan skjuler for at gemme skraldespandene væk, men der er rent faktisk også andre fordele. En anden markant fordel er, at skraldespandene bliver beskyttet mod vind og vejr. Vælger du en skraldespandsskjuler med tag, vil du kunne beskytte dine skraldespande mod både regn og blæst.
 

Her hos Dansk Carport System kan vi tilbyde en flot og funktionel skraldespandsskjuler, hvor rammen er udført i galvaniseret stål. Du er dermed sikret en yderst hårdfør og vedligeholdelseslet skjuler. Denne stålløsning er ikke kun populær, fordi den har en lang levetid, men også fordi at skraldespandsskjulere i galvaniseret stål er lette at vaske og vedligeholde. Med andre ord kan du nemt rengøre løsningen, hvis den bliver beskidt som følger af nedbør m.v.
 

Skal du opbevare dit skrald med stil, så vil den ultimative løsning være at købe en skraldespandsskjuler, som kan rumme op til flere skraldespande. Skjuleren kan med fordel opføres i forlængelse af carporten.
 

Kontakt os i dag

   

Få en skraldespandsskjuler i dine mål

Da vi tilbyder skræddersyede skraldespandsskjulere, kan vi byde på både store og små skjulere, som kan rumme en eller to skraldespande. Der er også mulighed for at få en endnu større løsning, hvis man producerer mere affald end gennemsnittet.
 

Forud for en tilbudsindhentelse bør man foretage nogle opmålinger, så man kan få afklaret, hvor mange kvadratmeter der er at gøre godt med. Om din grund hører til blandt de større eller mindre, så kan du formentlig få indfriet dit ønske om en rummelig og praktisk skraldespandsskjuler. Giv os besked om de ønskede mål og fortæl om dine øvrige krav, så sørger vi for at udarbejde et tilbud til dig hurtigst muligt.
 

Stilfuld afskærmning af skrald

Da det ikke er holdbart at skille sig af med sine skraldespande, er det heldigt, at der findes et alternativ. Alternativet er at gøre skraldespandene mindre synlige ved at opføre en skraldespandsskjuler i farver og materialer, som matcher ens hus og carport. Lyder det som en for stor mundfuld for dig, så tager vi os gerne af det praktiske og tidskrævende arbejde. Vi brænder nemlig for at forkæle vores kunder med kompromisløse løsninger inden for afskærmning m.v.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan skjuler man skraldespande?

Du kan med fordel skjule din skraldespand med en smart skraldespandsskjuler. En skraldespandsskjuler er praktisk af flere årsager. Den kan gemme dine skraldespande væk og samtidig beskytte dem i al slags vind og vejr.