Leder du efter et affaldsskur til din skraldespand? I takt med at der bliver stillet større krav til affaldssortering, kan du ikke længere nøjes med én skraldespand. Desværre råder de fleste husstande over to skraldespande, som ikke ligefrem pynter i indkørslen. Her kommer en moderne og dobbelt affaldsskjuler ind i billedet. Ved at afskærme dit affald kan du sikre dig, at dine store og klodsede skraldespande ikke vækker mere opsigt end højst nødvendigt. Hos Dansk Carport System har vi adskillige års erfaring med at producere individuelt tilpassede affaldsskjulere til danske hjem. Med andre ord kan du trygt og nemt få en pænere udsigt til dit affald.
 

Derfor er en affaldsskjuler en god investering

Der er et utal af gode grunde til at investere i en moderne affaldsskjuler.
 

Affaldsskjuler, affaldsskur eller skraldespandsskjuler. Kært barn har mange navne. En simpel og praktisk affaldsskjuler står i høj kurs hos danskerne – og med god grund. Ikke alene kan du gemme dine skraldespande væk ved hjælp af et praktisk affaldsskur. Din indkørsel eller have vil også se pænere ud, og så beskytter du dine skraldespande mod vind og vejr. For dig betyder det en affaldsskjuler, der forlænger levetiden på dine skraldespande, og du slipper for synet af dem.
 

Hos Dansk Carport System hjælper vi dig med at skjule dit skrald med stil. Vi kan nemlig byde ind med en unik skraldespandsskjuler i dine foretrukne mål. Vores affaldsskure bliver fremstillet i galvaniseret stål, hvilket er med til at sikre dig et flot design og en unik holdbarhed. Dette vil selvsagt have en positiv indvirkning på skraldespandenes levetid. Vi fremstiller produktet efter netop dine behov og ønsker. Ingen kunder eller huse er ens, hvorfor vi skræddersyer enhver løsning. Hos os bliver intet overladt til tilfældighederne.
 

  • Du får skjult dit affald med stil
  • Dine skraldespande holder længere
  • Du kan få foretrukne mål til dit behov
  • Du får affaldsskjulere i galvaniseret stål
  • Din arbejdsplads eller institution fremstår pænere

Kontakt os i dag

   

Drømmer du om at gemme dine skraldespande væk vha. en affaldsskjuler? I givet fald er du landet på den rigtige side. Med et skur til skraldespand får du ikke bare en investering i en pænere indkørsel, men også en investering i dine skraldespande. Og i fremtiden vil de også stå sikkert og godt gemt væk. Vi sørger for, at designet gør skraldespandene lette at komme til for skraldemændene, så der ikke opstår problemer. Der er altså ikke kun kosmetiske grunde til at erhverve dig en skraldespandsskjuler. Opsummeret er det en ren win-win situation for dig at købe et flot og praktisk skur til din skraldespand hos os.
 

Få optimale løsninger til private, B2B og offentlige

I en større virksomhed eller institution kommer der selvfølgelig også mere affald. Derfor kan det være praktisk at få bygget en affaldsskjuler i nærheden, så din virksomhed, institution eller arbejdsplads fremstår nydelig og organiseret - hele dagen. I vores sortiment kan du naturligvis finde store og små affaldsskjulere, der kan indeholde mange skraldespande og containere på én gang. Er der overdækning til modellen, kan du også vælge at placere redskaber eller lignende, hvis du vil udnytte den ekstra plads.
 

Kontakt os for at høre nærmere og få en skræddersyet løsning til netop dine præferencer. Vi tilpasser affaldsskjuleren, så der er plads til lige præcis de skraldespande, du som privat, erhverv eller institution har brug for. Mangler du plads til dine kollegers cykler? Så anbefaler vi et passende cykelskur, som kan skabe orden i børnehaven, på skolen, derhjemme eller ved dit erhverv.
 

Er du på udkig efter en dobbelt affaldsskjuler? Med to eller flere skraldespande kan det være nyttigt med et større skur eller skjuler. Det bidrager til din samlet oplevelse af din bolig, og så bliver arbejdet nemmere, når skraldespandene står lige ved hinanden. Med en dobbelt affaldsskjuler får du ikke skraldespandene til at fylde mindre rent fysisk. De vil til gengæld komme til at fylde mindre rent visuelt, da du med en dobbelt affaldsskjuler kan gemme dem væk, så du ikke skal døje synet af dem.
 

Find en skræddersyet skraldespandsskjuler

Skal din næste skraldespandsskjuler være både stilfuld og funktionel? Vi har med sikkerhed en løsning efter dit hoved. Du kan nemlig få kundetilpassede løsninger, da vi har specialiseret os i at opfylde vores kunders unikke behov. Desuden har vi egenproduktion, hvorfor vi er overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig. Hjælpen er nær, hvad enten du ønsker en lille eller stor skraldespandsskjuler.
 

Hos Dansk Carport System kan vi stå for alt lige fra design og produktion til montering af den ønskede affaldsskjuler. Vi har hovedbase i Randers, men kan, takket være vores dygtige og fleksible montører, montere i hele landet. Er du overbevist om, at din familie eller arbejdsplads vil blive glad for en affaldsskjuler, så jeres indkørsel ikke længere skal ligne en mindre losseplads? Så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder glædeligt et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så du kan blive klogere på, hvad vi kan tilbyde. Du skal blot sende os en e-mail eller giv et kald. Så er vi klar til at rådgive og vejlede dig.