Affaldsskjuler – renovationsskjuler – skraldespandsskjuler – kært barn har mange navne.
 

En moderne og praktisk affaldsskjuler står i høj kurs hos danskerne – med god grund. I takt med at der stilles strengere og strengere krav til affaldssortering, kan man ikke længere nøjes med én skraldespand. I dag råder de fleste husstande over to skraldespande, som ikke ligefrem pynter i indkørslen. Derfor er det oplagt at købe en affaldsskjuler, idet man derved kan sikre sig, at ens store og klodsede skraldespande ikke vækker mere opsigt end højst nødvendigt.
 

Drømmer du om at gemme dine skraldespande væk vha. en affaldsskjuler? I givet fald er du landet på den rigtige side. Vi har nemlig adskillige års erfaring med at producere individuelt tilpassede affaldsskjulere til danske hjem.
 

Derfor er en affaldsskjuler en god investering

Der er et utal af gode grunde til at investere i en moderne affaldsskjuler.
 

Med denne løsning får man ganske rigtigt ikke skraldespandene til at fylde mindre rent fysisk. De vil til gengæld komme til at fylde mindre rent visuelt, da du med en renovationsskjuler kan gemme dem væk, så du ikke skal døje synet af dem. Hos Dansk Carport System hjælper vi dig med at skjule dit skrald med stil. Vi kan nemlig byde ind med en unik affaldsskjuler i dine foretrukne mål. Vores affaldsskjulere fremstilles i galvaniseret stål, hvilket er med til at sikre et flot design og en unik holdbarhed. Vi fremstiller produktet efter netop dine behov og ønsker. Intet bliver overladt til tilfældighederne.
 

Der er ikke kun kosmetiske grunde til at erhverve sig en affaldsskjuler. Med denne skjuler kan du faktisk også glæde dig over, at dine skraldespande bliver beskyttet mod vind og vejr. Foruden at begrænse slid fra vejret er det muligt at forhindre væltede skraldespande som følge af et voldsomt blæsevejr. Dette vil selvsagt have en positiv indvirkning på skraldespandenes levetid. Derved er en affaldsskjuler ikke kun en investering i en pænere indkørsel, men også en investering i dine skraldespande, idet de i fremtiden vil stå sikkert og godt gemt væk.
 

Opsummeret er det en ren win-win situation at købe en renovationsskjuler til hjemmet.
 

Kontakt os i dag

   

Din leverandør af stilfulde og funktionelle affaldsskjulere

Skal din næste affaldsskjuler være både stilfuld og funktionel? Så har vi med sikkerhed en løsning efter dit hoved. Vi har nemlig specialiseret os i at lave kundetilpassede løsninger og har desuden egen produktion, hvorfor vi er overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig. Hjælpen er nær, hvad enten du ønsker en lille eller stor affaldsskjuler.
 

Hos Dansk Carport System kan vi stå for alt lige fra design og produktion til montering af den ønskede affaldsskjuler. Vi har hovedbase i Randers, men kan, takket være vores dygtige og fleksible montører, montere i hele landet.
 

Er du overbevist om, at du og din familie vil blive glad for en affaldsskjuler, så jeres indkørsel ikke længere skal ligne en mindre losseplads? Så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder glædeligt et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så du kan blive klogere på, hvad vi kan tilbyde. Du skal blot sende en e-mail eller give os et kald. Ingen kunder eller huse er ens, hvorfor vi skræddersyer enhver løsning.