Markise forlænger din sommer

Markisen er den stærke erstatning for en parasol, som monteres på muren, så den ikke står i vejen og på den måde også kan dække en stor del af terrassen. På de solrige dage giver markisen ikke kun svalende skygge udendørs, men forhindrer også solen i at kaste sine varme stråler gennem vinduerne og overophede boligen. Når solen går ned og duggen falder, kan det føles køligt at blive siddende ude. Det er bare ærgerligt at skulle gå indendørs, når du sidder så godt med sommerens lyde og stjernehimmel helt tæt på. Her kan markisen også træde til og forlænge de skønne sommeraftener.
 

De holdbare markiser findes i et utal af modeller med åbne og lukkede kassetter, materialer, stoffer og mønstre, så vi helt sikkert kan sammensætte lige den løsning, der beriger dit udeliv.
 

Weinors tyske kvalitet lever op til standarderne her hos jyske DCS, hvor vi har mange års erfaring med skræddersyede overdækninger, fx skure og carporte, til hele landet.
 

Kontakt os i dag på tlf. 20 54 49 16 og lad os dele vores erfaringer med dig.
 

Markise med indbygget LED-lys

Haven og terrassen kan godt komme til at se lidt kedelig ud, hvis der ikke bliver kælet for tilbehøret. En markise og et sæt nøgne havemøbler gør det ikke alene.
Til de lange sommeraftener under markisen hører der bløde hynder og varme plaider til, og levende lys og en vase med blomster på bordet sætter trumf på hyggen. Vi kan hjælpe dig med at perfektionere den gode stemning under markisen med en effektiv terrassevarmer, der monteres diskret på muren, hvor den altid er lige ved hånden uden besværlige gasflasker. Stemningsfulde lyskæder monteres i markisen, så kæder og ledninger aldrig er i vejen, og med LED-teknologien skal du ikke bekymre dig om at skifte pærer lige foreløbig. Lyskæderne er indbygget i mange af vores markiser, men kan også købes separat.
 

Lodrette markiser og pergolamarkise

Markiser laves også lodrette som læskærme eller til afskærmning af vinduer, fx i en udestue, hvor en skarp sol skal holdes ude eller privatlivet inde. Med de mange hundrede valgmuligheder for stof kan vi lave en markise, der passer til formålet, fx i kraftigt lærred til en læskærm. Det samme materiale ville som solafskærmning efterlade dig tilbage i mørket i din udestue, når de lodrette markiser blev trukket ned. I det tilfælde anbefaler vi et tyndere stof, evt. i en farve afstemt efter udestuens øvrige interiør.
 

Pergolamarkisen er ikke blot monteret på muren som en traditionel markise, men understøttes af en pergola. Den solide konstruktion åbner for at afdække et større område eller på steder, der jævnligt er udsat for stærk vind. Trods lunefuldt vejr med sommerbyger kan du og dit selskab blive siddende i det lækre uderum og vide, at alt vandet ledes behørigt væk fra markisedugen og konstruktionen.
 

Denne type markise kan udvides med glassider og kommer dermed til at minde om en overdækket terrasse. Du kan læse om vores terrasseoverdækninger på siden her