Weinor Terrazza

Klik foroven for at se flere eksempler.

Weinor Terrazza Pure

Klik foroven for at se flere eksempler.

Terrasse giver nyt liv

Haven og terrassen er populær i disse år, og med rette. Nu hedder det et uderum og på terrassen skal gøres plads til både arbejde, fritid og madlavning. I det danske sommervejr kan det godt blive lidt omstændeligt at pakke hængekøje, hynder, tæpper og puder sammen i en boks, dække grillen til og få bøger og papirer ind i sikkerhed ved den mindste byge og hver eneste aften. En overdækning af terrassen åbner helt nye muligheder for indretning af dit uderum og friheden til at rykke udendørs, selvom vejret ikke er helt stabilt. Nyd mange ekstra timer på terrassen fra foråret til sensommeren uden bekymringer.
 

Her hos jyske DCS har vi årelange erfaringer med store og små overdækninger til ting, fx redskaber og cykler, så vi er meget begejstrede for vores samarbejde med tyske Weinor, som i over 50 år har sørget for kvalitetsoverdækninger til mennesker.
 

Ring til os på tlf. 20 54 49 16 i dag og lad os sammen finde den perfekte terrasse til dig.
 

Terrasse af glas

Terrassen overdækkes med en enkelt tagflade, som lægges på en konstruktion af stærke metalstolper og elegante lægter. Det enkle design passer til de fleste arkitektoniske retninger og kan tilpasses i adskillige varianter, fx placeringen af tagrende og størrelsen af udhæng.
 

For at få endnu større glæde af terrassen, særligt på steder med stærk vind, kan overdækningen ydermere forsynes med sider af glas, så terrassen begynder at få karaktér af en udestue.
 

Indret din terrasse med tilbehør

Terrassens nye glastag kan afskærmes med en let markise, hvis solens stråler bliver for skarpe. Samtidig kan stoffet være med til at skabe den lidt hyggelige stemning af dagligstue eller køkken-alrum, som er så eftertragtet. En grill og havemøbler er sjældent nok til at gøre terrassen indbydende. Gardiner i loftet om dagen, LED-lyskæder om aftenen kan sammen med bløde stolehynder, en klassisk hængekøje og levende lys invitere store som små udendørs i boligens ekstra rum. Står der nu permanent nogle potter med friske krydderurter ved siden af grillen eller udekøkkenet, er det kun en fornøjelse at lave mad på terrassen.
Bliver I siddende efter aftensmaden, kan det være rart med lidt tilbehør i form af en terrassevarmer. Den hænger diskret på muren og alle kan nemt betjene den og forlænge den dejlige tid på terrassen.