Et redskabsrum i stål er en investering i en praktisk og robust opbevaringsløsning til hjemmet. Dansk Carport System kan hjælpe dig, hvad enten du drømmer om at investere i et redskabsrum med fladt tag, buet tag eller en helt tredje praktisk tagtype. Vi kan med sikkerhed tegne og fremstille en løsning efter din smag. Du skal blot kontakte os.
 

Som enhver anden handyman eller handywoman ejer du formentlig en masse værktøj, som du gerne vil opbevare sikkert og i læ for både vind og vejr. Er det korrekt antaget? I givet fald vil vi hjertens gerne præsentere dig for en række interessante løsninger.
 

Redskabsrum stål – Derfor er en stålløsning et sikkert valg

Da værktøj er både dyrt og svært at undvære, ønsker de fleste mennesker at passe godt på det. Her gælder det ikke kun om at anvende og pleje det korrekt, men også om at opbevare det på en hensigtsmæssig måde. Det er netop her, at et redskabsrum i stål kommer ind i billedet. Med en stålløsning er man nemlig sikret en fremragende opbevaringsløsning til hjemmet.
 

Selvom der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til redskabsrum, så er vores klare anbefaling at vælge en galvaniseret stålkonstruktion. Det begrunder vi med, at det er en meget slidstærk og langtidsholdbar løsning. Det er endvidere en yderst moderne løsning, hvorfor du kan være sikker på, at dit redskabsrum kommer til at matche dit hjem og din carport.
 

Dansk Carport System tilbyder vedligeholdelseslette redskabsrum, som er tilegnet alle danske boligejere, som ikke ønsker at bruge unødig tid på pleje og vedligeholdelse. Det er generelt nemt at holde et redskabsrum i stål pænt og funktionelt. Det er endnu en markant fordel ved at vælge en stålkonstruktion.
 

Kontakt os i dag

   

Vi leverer og monterer et unikt redskabsrum

Der behøver ikke nødvendigvis at være langt fra drøm til virkelighed – i hvert fald ikke hvis du hyrer os til din opgave. Vi kan nemlig både levere og montere det redskabsrum, som du har gået og tænkt på i et utal af år efterhånden. Vi forstår at lytte til og efterleve dine krav, hvorfor du er sikret et redskabsrum, hvor der hverken kan sættes en finger på designet, kvaliteten eller funktionaliteten.
 

Der er rigtig mange muligheder med et redskabsrum i stål. Det oplagte vil naturligvis være at bruge skuret til opbevaring af værktøj og diverse praktisk udstyr. Dog er det også muligt – hvis det er tilstrækkeligt stort – at opbevare cykler og andre mindre transportmidler. Bemærk at du selv bestemmer, om dit kommende redskabsrum skal monteres i direkte forlængelse af dit hus, eller om det skal stå for sig selv. Du kan endvidere frit vælge mellem buet tag, sadeltag og mange andre tagtyper samt beklædningstyper.
 

Der er mange tilvalgsmuligheder

Der er rig mulighed for at peppe redskabsrummet lidt op ved bl.a. at investere i en cykelholder, så man kan opbevare sine cykler trygt og sikkert. En anden mulighed er at omdanne sit skur til et lille hjemmeværksted. Denne løsning vil helt sikkert være interessant for dig, som altid har gang i en masse kreative projekter.