Mangler du et ordentligt sted at parkere bilen i stedet for at stille den i indkørslen? Som bilejer ønsker du naturligvis at passe godt på din bil og forlænge dens levetid, så lang tid som muligt. Her kommer vi, Dansk Carport System, ind i billedet. En carport er især god at have om vinteren, når sneen begynder at lægge sig. Med en god carport til din bil, så slipper du for at skulle skovle bilen fri for sne, og din bil er godt beskyttet mod blade og skidt. Du gør altså klogt i at investere i en ny carport.
 

Hos Dansk Carport System kan du få carporte med tilknyttede redskabsrum. Redskabsrummet er praktisk til opbevaring af værktøj og havemaskiner, så du kan passe på dine redskaber og nemt finde det, du skal bruge. Med en carport med redskabsrum får du mere plads til cykler, børnenes legetøj, haveredskaber, m.m.

Du kan både vælge en dobbelt carport med plads til to biler og med tilhørende redskabsskur, eller en enkelt carport med et lille skur plads til de vigtigste redskaber. Uanset hvilken type carport du ønsker, så tilpasser vi den til dine behov, så du får det mest optimale slutprodukt. Ingen projekter er for små eller for store for os, og vi leverer derfor både til privatpersoner og erhverv.
 

Køb skræddersyede carporte hos Dansk Carport System

Hos Dansk Carport System gør vi mest i skræddersyede carporte, som passer dine ønsker og behov. Du kan få carporte i alle størrelser, og du bestemmer ligeledes din carport og skurs design og indretning, så du er sikret et personligt og veldesignet produkt. Du kan altså vælge helt frit, alt efter hvad der passer dig og dit hus bedst.

Derfor finder du heller ikke priser på vores hjemmeside, da prisen på din carport vil variere alt efter dine valg. Skriv eller ring til os, og så sammensætter vi et personligt tilbud til dig.

Du er mere end velkommen til at dele dine drømme og behov med os, så forsøger vi at efterleve dine ønsker. Hvis du mangler inspiration til din nye carport, så se nogle af vores projekter her. Du behøver naturligvis ikke vælge en carport præcis magen til dem, du finder på billederne, men det kan være en god ide at se andres gode resultater. Måske du kommer i tanke om en fordelagtig løsning til din carport med skur, som du ellers ikke havde overvejet.
 

Forlæng din carports levetid

Vores carporte kræver minimal vedligeholdelse, men med en smule pleje, så vil din carport holde sig funktionel og flot i mange år. Vedligeholdelsen varierer fra carport til carport, da det afhænger af type, materiale, m.m. Derudover er årstiderne også en vigtig faktor. Det er blandt andet en god ide at fjerne sne fra overdækningen, da man ellers risikerer, at tagplader og spær tager skade.

Hvis du har spørgsmål til den korrekte vedligeholdelse af din carport, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe. Du har også mulighed for at læse mere om optimal vedligeholdelse her.