Dansk Carport System har i årevis designet, fremstillet og leveret cykelstativer og anden form for cykelparkering til det offentlige rum. Du har også mulighed for at få leveret et funktionelt og slidstærkt cykelstativ, hvad enten du skriver på vegne af en skole, en børnehave, en virksomhed eller noget helt fjerde.
 

Skal cyklerne kunne holde trygt og godt, så vil et cykelstativ være en god investering. Vores skræddersyede cykelstativer er nemlig udviklet til at modstå vind og vejr. Derved kan man parkere sin cykel i læ for regn, slud m.v. – hvis man vel at bemærke investerer i et cykelstativ med overdækning.
 

Skab orden og tryghed med et cykelstativ

Skal man undgå, at der står cykler her, der og alle vegne, så vil pengene til et cykelstativ være givet godt ud. Med dette stativ vil der nemlig ikke længere herske nogen tvivl om, hvor cyklerne skal stå. Endvidere er det kære cykelstativ med til at skabe orden og frigøre plads til endnu flere cykler.
 

Som kunde kan du frit vælge mellem vores mange løsninger inden for cykelstativer. Vi kan bl.a. byde ind med Arki, Flexi og Jessing cykelstativer, som alle udmærker sig på et eller flere parametre. Skal der være plads til mange cykler, vil det være oplagt at kigge nærmere på de tosidede cykelstativer, som hitter blandt både institutioner og virksomheder landet over. Vi leverer primært cykelstativer til virksomheder og institutioner, men tilbyder også at fremstille stativer til private hjem. Med andre ord er alle kunder velkomne.
 

Et cykelstativ er i bund og grund et meget simpelt redskab, som ikke desto mindre indfrier et meget vigtigt behov for at skabe orden og tryghed. Der er for eksempel mulighed for at erhverve sig et moderne cykelstativ med mulighed for 45 graders parkering – også kaldet skråparkering. Formålet med dette er at frigøre mere plads. Denne løsning er kun blevet mere og mere populær, i takt med at flere danskere vælger cyklen i hverdagen.
 

Kontakt os i dag

   

Få et skræddersyet cykelstativ i de ønskede mål

Da det er mere end svært at designe ét cykelstativ, som vil passe til alle formål, har vi valgt at gøre os i skræddersyede cykelstativer. Med vores høje fleksibilitet er du sikret et stativ i de ønskede mål og i det ønskede design. Du kan endvidere være sikker på, at kvaliteten er på sit højeste. Alle vores cykelstativer bliver nemlig fremstillet i galvaniseret stål, som er et af markedets mest slidstærke og holdbare materialer. Det er i øvrigt let som en leg at pleje og vedligeholde et stålstativ, hvorfor det vil være en god løsning for alle, som ikke ønsker at bruge unødig tid på vedligeholdelse.
 

Kontakter du os med et ønske om at få produceret et cykelstativ, så tilbyder vi at komme med et tegneforslag og et personligt tilbud. For at få et personligt tilbud skal du ikke gøre andet end at kontakte os pr. telefon eller mail. Bemærk at vi tegner alle tegninger i hånden, og at tegningerne er tilpasset den enkelte kundes ønsker.
 

Har du brug for input til, hvilken type cykelstativ du skal vælge, og hvor stort det skal være, så kan du rådføre dig med vores eksperter. Vi har som bekendt fremstillet rigtig mange cykelstativer til forskellige kundetyper, hvorfor vi har masser af erfaring og ekspertise at dele ud af. Denne erfaring og ekspertise deler vi gerne med dig, så du kan få det ønskede cykelstativ. Alle spørgsmål er velkomne.
 

Der er stort set ingen grænser for, hvor stort eller småt et cykelstativ kan være. Vi tager os gerne af opgaven, hvad enten den er stor og kompleks eller lille og simpel. Derfor kan du stole trygt på, at vi kan indfri dine ønsker.
 

Cykelstativ med eller uden overdækning

Det typiske cykelstativ leveres og monteres uden overdækning, men der er selvfølgelig mulighed for at få opsat en matchende overdækning, hvis man har et ønske om, at cyklerne skal kunne stå i læ for vind og vejr.
 

Ønsker man en komplet løsning med overdækning, kan man med rette kigge nærmere på vores udvalg af cykelskure. Fordelene ved et cykelskur er mange. Skuret skaber ikke kun orden, men er også med til at forhindre, at cyklerne bliver udsat for vind, regn og slud. Denne løsning falder af gode grunde i god jord hos de fleste cyklister, idet de kan glæde sig til at komme ud til en tør cykel, selvom der har regnet hele dagen.
 

Om man vælger et cykelstativ med eller uden overdækning har selvfølgelig en vis betydning for prisen. Det er ikke desto mindre muligt at få et funktionelt stativ uden at skulle lægge en større formue. Du kan evt. indhente tilbud på begge dele, så du kan blive klogere på, hvor stor forskellen er på at vælge den ene løsning frem for den anden. Du skal klikke her for at anmode om et tilbud på et cykelstativ med eller uden overdækning.
 

Moderne cykelstativer til alle cykler og ethvert behov

Der er et utal af fordele ved vores skræddersyede og funktionelle cykelstativer. De er ikke kun moderne og slidstærke. De er også yderst fleksible, idet de klarer alle cykler, hvad enten cyklerne er udstyret med smalle, brede, store eller små hjul.
 

Hvad angår monteringen er der op til flere løsninger. De fleste cykelstativer er fritstående, men der er naturligvis også mulighed for at bestille et cykelstativ til vægmontering. Da mulighederne er mange, beder vi dig kontakte os, så vi sammen kan kigge på, hvad der er muligt, og hvad der vil give bedst mening i dit tilfælde.
 

Fælles for alle vores cykelstativer er, at de bliver designet og fremstillet med omtanke for både kvalitet, brugervenlighed, funktionalitet og tilgængelighed. Vi leverer en brugerdefineret totalløsning, således at du ikke skal tænke på andet end at videreformidle dine krav og ønsker. Dansk Carport System er med dig fra start til slut. Dette er med til at sikre en god handel.
 

Kunne du godt tænke dig at kigge nærmere på, hvilke løsninger vi kan tilbyde inden for cykelparering, så bør du unde dig selv at besøge vores udstilling. Her har vi nemlig fornøjelsen af at vise nogle af vores mange kvalitetsprodukter frem. Vi ser frem til at se dig.