En carport er en praktisk løsning til dig, der blandt andet ikke har en garage, men som stadig gerne vil skåne bilen fra vind og vejr. Alt efter hvor meget plads du har, kan en garage også hurtigt virke overvældende. Derfor kan en carport være den oplagte løsning til dig.
 

Hos Dansk Carport System kan du finde flere forskellige løsninger. Du kan for eksempel vælge en carport med buet tag, som giver et unikt udtryk i din indkørsel.
 

Opdag en ny carport til dit behov - få en carport med buet tag

Uanset om du ønsker at opgradere din eksisterende carport, eller om du er på udkig efter en helt ny, så kan du finde en flot og praktisk løsning hos os. På den måde kan det blive nemmere for dig at finde din nye carport.
 

Hvis du vælger en carport med buet tag, så får du samtidig en elegant løsning. Det buede tag giver nemlig et helt særligt udtryk, der kan pryde din indkørsel. Med dette valg kan du opleve en fordel som blandt andet en større rumfornemmelse i din carport.
 

Andre fordele du kan opleve, hvis dit valg havner på en buet carport, er, at der er en nemmere vedligeholdelse. Blandt andet gør den buede facon på taget, at du formentligt vil have færre blade på taget. Dermed kan den til en vis grad nærmest være en vedligeholdelsesfri carport.
 

Kontakt os i dag

   

Pryd indkørslen med en dobbelt-carport med buet tag

Hvis din familie har mere end én bil, kan en dobbelt-carport være det oplagte valg. Princippet er det samme som med almindelige carporte - blot med dobbelt så meget plads.
 

En god carport bør selvfølgelig kunne leve op til dine forventninger. Af den grund kan du hos Dansk Carport System finde flere forskellige designs og materialer. Hvad end du har behov for en dobbelt-carport eller en almindelig størrelse, så kan du finde den carport, der passer til dig.
 

Når du undersøger de forskellige carporte hos os, så vil du hurtigt opleve, at vi har et bredt sortiment. Er det derfor ikke en carport med buet tag, der er bedst egnet til dig? Så kan du stadig opdage lige netop det design, der tiltaler dig mest.
 

Find carporte til enhver smag

Hvis du ikke føler dig fristet af en flot carport med buet tag, så kan det være, at en ensidet carport er bedre egnet til dig. Du kan også over en af vores carporte med sadeltag, hvis du gerne vil have en hældning på taget, uden at den er buet.
 

Alle vores carporte lever naturligvis op til vores egne høje standarder. Derfor kan du forvente, at carporten er fremstillet i god kvalitet, når du bestiller fra os. Den gode kvalitet ses blandt andet på pladerne, der benyttes til taget på din carport. Begge sider har et beskyttende lag af polycarbonat, der sørger for, at pladen ikke gulner med tiden samt bevare lysgennemgangen.
 

Har du lyst til at få et tilbud på en af vores flotte carporte, så kan du til enhver tid kontakte os. Her kan du samtidig også nyde lidt god vejledning, hvis du eksempelvis vil høre mere om carporte i stål. Vi deler glædeligt ud af vores viden, så du ikke er i tvivl om, at vi sørger for at hjælpe dig godt på vej.
 

Hvis du derfor har en idé til den perfekte carport til netop dit behov så tøv endelig ikke med at tage kontakt. På den måde kan vi sammen finde frem til en løsning, der passer bedst til dig, så du kan få en carport derhjemme.