Sedumtag


Dansk Carport System er en troværdig producent af alle former for overdækninger, ikke bare carporte. Vores jyske rødder har spredt sig og vores cykelskure, affaldsoverdækninger og redskabsrum står i dag over hele landet med alle slags tag, også sedumtag.
 
Vi bygger hele tiden videre på vores mange års erfaring og skaber nye modeller og produkter. Udformningerne af tagene er et af de områder, vi arbejder med for at give cykelskure og redskabsrum anderledes og nordiske udtryk. Sedumtaget er vi meget stolte af. Det grønne tag forener på smuk vis det funktionelle med det æstetiske: De bløde, farverige linjer på et græstag er beroligende at se på, samtidig med at sedumtaget er godt for miljøet på et større plan ved at optage CO2 og tungmetaller. Desuden er sedumtaget godt for det nære miljø og for nattesøvnen: Når op mod 50 % af regnvandet lagres i græstaget, presser det ikke kloakkens bakteriefyldte vand ud i kælderen med de personlige ejendele.
 
Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan forskønne dit nærmiljø med praktiske overdækninger kombineret med et grønt sedumtag: salg@dcsas.dk

 

 

Grønt er godt for øjnene – og for kloakken


Landet over er der naturligt nok enormt fokus på de store mængder regnvand og de ødelæggelser, det kan forårsage, når kloakkerne ikke kan følge med. I Københavns Kommune har man eksempelvis bestemt, at alle kommunale nybyggerier og renoveringer så vidt muligt skal opføres med grønne taget. I tæt bebyggede områder som København og andre større byer kan sedumtagene desuden give beboerne noget pænt at se på, når de kigger ud af vinduet på 2. sal. Grønt er godt for øjnene, siger man, så udover den umiddelbare funktion af et græstag kan man nyde godt af den æstetiske værdi, der tilføres  et område.

 

 

Græstag i bæredygtig konstruktion 


De græstage, vi monterer på carporte, cykelskure og affaldsrum, er bygget på et usynligt undertag består af grå cementplader. Selve sedumtaget består af en solid plade af krydsfinér til tage. På pladen limes først en Firestone gummidug, hvorefter sedumplanterne lægges og er klar til at danne et tæt og grønt tag. Konstruktionen af sedumtaget er designet til at klare vægten af de mange planter, men også af alt det regnvand, det grønne tag kan suge og holde på.
Vi samarbejder løbende med anerkendte COWI om grundige ingeniørberegninger af konstruktioner, styrke og bæreevne, så vi alle dage kan stå inde for den udførte løsning.