Går du og drømmer om en ny altan? Vi kan skræddersy den helt perfekte løsning til netop dine ønsker og behov. Vi besidder mange års erfaring i at lave kundetilpassede løsninger og er derfor i stand til at designe altaner til ethvert behov.

Hos os har du mulighed for frit at vælge imellem 25 forskellige typer af materialer, hvilket gør, at du altid kan være stensikker på, at du kan få en løsning strikket sammen, der passer præcis til netop dine ønsker.

Gode kvalitetsmaterialer og kundetilpassede løsninger

Hos Dansk Carport System lægger vi stor vægt på kvalitet, og du kan derfor altid være stensikker på at få en fremragende løsning, når du sætter os til at give dig en hjælpende hånd med design af din nye altan.

Alle altaner er danskproduceret af Søren Lyngsøe, og der anvendes udelukkende godkendte kvalitetsmaterialer i forbindelse med produktionen af din nye altan.

Vi yder naturligvis altid meget gerne rådgivning omkring valg af design samt materialer, så du som boligejer kan være stensikker på at få den helt rigtige drømmealtan, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Husk at vi varetager opgaver overalt i hele landet.

Få et uforpligtende tilbud nu

Udfyld blot kontaktformularen til højre og lad os hjælpe dig med at lave din nye drømmealtan!

Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at ringe os op på telefon 87254916.

OBS: Grundet nye regler om montering af altaner kan vi ikke udføre montering af alle altantyper. Dog kan vi designe og producere altaner til ethvert behov!

 
 Salgschef
 Peter Bomholt