Dansk Carport System A/S – og hele det kompetente team bag - har gennem mere end 20 år fremstillet og leveret carporte af højeste kvalitet til adskillige danske hjem og virksomheder. Står du helt aktuelt og er på udkig efter en stilfuld og funktionel carport, så vil vi meget gerne byde ind med vores ekspertise og know-how. Vi er selvfølgelig med dig hele vejen - lige fra idé til montering.
 

Square Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Sadeltag Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Carport med buet tag

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Ensidet Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Easy Carport
 

Klik foroven for at se flere eksempler.

Carport til solcelle
 

Klik foroven for at se flere eksempler.

Classic Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Sammenbyggede Carport

Klik foroven for at se flere eksempler.

Greenline Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Swan Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

BigLine Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

NewLine Carporte

Klik foroven for at se flere eksempler.

Valmet/Pyramide tag

Klik foroven for at se flere eksempler.

Carport med Skur

Klik foroven for at læse mere om carporte priser.

Carport Priser

Klik foroven for at læse mere om carporte priser.

Carport Stål

Klik foroven for at læse mere om carporte i stål.

Carport Tegninger

Klik foroven for at læse mere om carporte tegninger.

Carport Tilbud

Klik foroven for at læse mere om carporte tilbud.

Dobbelt Carport

Klik foroven for at læse mere om dobbelt carporte.

Sidehængt Carport

Klik foroven for at læse mere om sidehængte carporte.

Carport med Grønt Tag

Klik foroven for at læse mere om carporte med grønt tag.

Carport med Sedum Tag

Klik foroven for at læse mere om carporte med sedum tag.

Lukket carport

Klik foroven for at læse mere om lukket carport.

Carport til campingvogn

Klik foroven for at læse mere om carport til campingvogn.

En carport er ikke bare en carport. Carporte findes i et utal af forskellige størrelser, former, materialer, prisklasser og så videre. Da ingen hjem er helt ens, synes vi heller ikke, at carportene skal være det. Derfor tilbyder vi skræddersyede carporte af højeste kvalitet. Derved kan vi levere og montere netop den carport, som du altid har drømt om, hvad enten du ønsker den ene eller anden type carport.
 

DANSKPRODUCEREDE CARPORTE TIL ETHVERT BEHOV

Som enhver anden bilejer har du selvfølgelig en naturlig interesse i at passe godt på din bil. For at forlænge bilens levetid bør du så vidt muligt forsøge at skærme af for vind og vejr. Det er netop her, at en moderne carport kommer ind i billedet. Med en carport kan din bil nemlig holde i tørvejr, uden at du skal ud at investere i en dyr garage.
 

Står en dansk stålcarport med en lang levetid højt på din ønskeliste? I givet fald kan vi helt sikkert hjælpe dig. Foruden at tilbyde veldesignede redskabsrum, cykelskure og affaldsdepoter kan vi nemlig byde ind med markedets måske flotteste og mest robuste carporte. Dermed bliver det nemt at parkere bilen derhjemme uden de store bekymringer.
 

Hos Dansk Carport System sælger vi alt fra enkelte carporte til dobbelt carporte til både privatpersoner og virksomheder. Af den grund er du velkommen til at kontakte os, uanset om du søger en carport til hjemmet eller til arbejdspladsen. Siden vi startede firmaet, har vi fremstillet og leveret over 6.000 carporte, så vi kan helt sikkert også lave en carport, som indfrier alle dine behov og ønsker. Alt bliver tegnet i hånden, så vi kan sikre os, at der bliver taget højde for selv de mindste detaljer med afsæt i netop dine ønsker.
 

VÆLG EN CARPORT MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

En god carport skal ikke kun være moderne og holdbar. Den skal også gerne være let at vedligeholde. Hos Dansk Carport System kan du altid regne med, at vi producerer carporte i galvaniseret stål af højeste kvalitet. Galvaniseret stål ruster ikke, og det kræver en minimal mængde af vedligeholdelse. Med ganske lidt vedligeholdelsesarbejde vil du kunne holde din nye carport i stål i flot funktionel stand gennem mange år.
 

Som din trofaste leverandør byder vi naturligvis glædeligt ind med tips og gode råd til vedligeholdelsen. Du har dog også mulighed for at besøge vores side om korrekt vedligeholdelse, hvis du mod forventning er i tvivl om, hvordan carporten skal vedligeholdes.
 

Hvordan man skal vedligeholde en carport kan variere fra model til model. Det afhænger nemlig af blandt andet type og materialer. Endvidere har årstiden også meget at sige. For eksempel skal du om vinteren sørge for at fjerne sne fra overdækningen, så du reducerer risikoen for, at tagplader eller spær tager skade. Du bør så vidt muligt undgå at bruge salt som glatføre, idet du kan risikere at misfarve galvaniseringen.
 

Som du måske kan fornemme, så er det altså ikke en større videnskab at vedligeholde en stålcarport. Det er ikke desto mindre vigtigt, at du spørger en fagekspert til råds ved den mindste tvivl. Levetiden vil nemlig i høj grad afhænge af, hvor flittig du er til at pleje og vedligeholde carporten. Ergo er det bestemt værd at bruge lidt tid på at vedligeholde den.
 

Bemærk at vedligeholdelsesplanen vil blive sendt med ordrebekræftelsen. Skriv eller ring endelig til os, hvis du ønsker planen tilsendt igen. Vedligeholdelsesplanen indeholder nemlig vigtig information til at forlænge levetiden mest muligt på carporten.
 

OPLEV KORT LEVERINGSTID PÅ VORES CARPORTE I STÅL

Hos Dansk Carport System tager vi hånd om alt fra design til fremstilling, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en meget kort leveringstid. Accepterer du vores tilbud på en skræddersyet carport, sørger vi for at sætte gang i produktionen så hurtigt som muligt. I forbindelse med at vi udsender et tilbud, vil vi oplyse, hvornår du kan forvente at få opsat din carport, såfremt du takker ja til tilsendte tilbud. Du får dermed vished om, hvornår din nye carport vil være klar til brug.
 

Vi forsøger altid at levere så hurtigt som muligt. Dog kan den reelle leveringstid kan variere, hvorfor vi beder dig kontakte os for et tilbud. Endvidere tager vi hensyn til individuelle ønsker til opsætningsdatoen. Tøv derfor ikke med at kontakte os, uanset om du kigger på en dobbelt carport eller enkelt carport.
 

VI TILBYDER MONTAGE OVER HELE LANDET

Dansk Carport System har som bekendt hovedbase i Randers, hvorfra vi sikrer os, at alt går op i en højere enhed. Du behøver dog ikke at være bosat i den østjyske ende af landet for at kunne bestille fra os. Vi har flere montagehold til rådighed, bestående af professionelle håndværkere, som sikrer korrekt opsætning af din spritnye carport. Forud for en leverance bliver alt kontrolleret ved hjælp af en pakkeliste. Derefter bliver det hele pakket på en trailer, hvorefter turen går hjem til dig.
 

Alle vores montører har både uddannelse og erfaring med i bagagen, hvorfor du kan stole trygt på, at opsætningen sker korrekt og efter gældende lovgivning. Vores montører sætter en dyd i at levere den højeste kvalitet og service. Med andre ord er du i trygge hænder hos os.
 

FÅ GLÆDE AF EN CARPORT MED MANGE ÅRS REKLAMATIONSRET

Da alle vores carporte fremstilles i kvalitetsmaterialer, såsom trykimprægneret træ og stål, yder vi naturligvis flere års reklamationsret på samtlige dele. Du vil for eksempel få 15 års reklamationsret på galvaniseringen og to års reklamationsret på beklædningen. Bliv klogere på vores garantier her.
 

Med vores gunstige garantivilkår er du sikret en moderne og langtidsholdbar carport, som du kan få glæde af i mange år. Vi kan stå inde for alle vores produkter og føler derfor, at det er naturligt at levere garanti ud over det sædvanlige. Skulle du mod forventning opleve problemer med din carport, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi rykker gerne ud og kigger på problemet, idet vi lever af glade kunder.
 

LÆR MERE OM SPECIALMÅL UDEN MERPRIS

Om din kommende carport skal kunne rumme en eller to biler, så vil vi gerne hjælpe dig i mål. Dansk Carport System tilbyder nemlig carporte i alle tænkelige mål uden merpris. Dette giver dig mulighed for at få en skræddersyet løsning i de ønskede mål. Måske har du brug for en dobbelt carport med lidt ekstra plads til cyklen? Det meste kan lade sig gøre, når du lader os hjælpe dig godt på vej.
 

Foruden at byde på specialmål kan vi også tilbyde tag, sidebeklædning og endebeklædning i mange forskellige materialer. Fælles for det meste af vores beklædning er, at det er vedligeholdelsesfrit. Du behøver med andre ord altså ikke bruge mange penge på at holde materialerne ved lige.
 

OPDAG FORDELENE VED DANSK KVALITET

Dansk kvalitet er lig med høj kvalitet – i hvert fald hos os.
 

Hos Dansk Carport System er vi af den holdning, at ingen opgaver er hverken for store eller små. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat, hvad enten kunden er en privatperson eller en større virksomhed. Vi klarer det hele – og naturligvis til en god pris. Leder du derfor efter en billig carport i forhold til kvaliteten, kan du roligt tage kontakt til os.
 

Spørger du os, så behøver dansk kvalitet nemlig ikke at koste en formue. Af den grund vil du opleve, at vores danskproducerede carporte kan erhverves til priser, hvor alle kan være med. Skal vi bygge og montere din næste enkeltcarport eller din næste dobbelte carport? Uanset hvad du har brug for, kan du altid kontakte os for at få vejledning og sparring omkring, hvordan den helt rigtige carport ser ud for dig.
 

DANMARKS STØRSTE UDSTILLING I CARPORTE

Mangler du inspiration til, hvordan din kommende carport kan se ud, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at lægge vejen forbi vores enorme udstilling. Dansk Carport System har fornøjelsen af at præsentere dig for landets største udstilling i carporte. Vores udstilling har åbent 24/7, hvorfor du kan opleve vores produkter, når det passer dig, hvad enten det er nat eller dag. Du finder vores udstilling i 8940 Randers SV.
 

Bor du ikke i Randers eller omegn, kan du i stedet opleve nogle af vores carporte her på hjemmesiden. På denne side præsenterer vi dig for vores mange forskellige typer af carporte. Vi forhandler blandt andet følgende:

.... og mange andre moderne carporte i stål og andre slidstærke materialer.
 

Du kan med god grund klikke på de forskellige underkategorier for at se flere eksempler på moderne carporte. Dette kan måske give dig en idé om, hvilken type carport du skal gå efter til dit hjem. Mangler du yderligere inspiration, kan du besøge denne side, hvor vi giver dig mulighed for at downloade nogle af vores foldere. Finder du ikke en carport efter din smag, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne udfordringen op, så du kan blive helt tilfreds med carporten.
 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN NÆSTE CARPORT

Da vi hovedsageligt gør os i skræddersyede carporte, må du meget gerne kontakte os og fortælle om dine tanker, idéer og ønsker, så vi kan sammensætte et personligt tilbud. Vi oplyser ingen priser på vores hjemmeside, idet prisen på en carport kan variere alt efter størrelse, beklædning og meget andet. Skriv eller ring derfor for en pris.
 

Skal du sikre dig en carport, som er både moderne, let at vedligeholde, praktisk og holdbar, så vil du aldrig kunne gå galt i byen med en af vores løsninger. Når du overlader arbejdet til os, er du nemlig garanteret en kvalitetsløsning, hvor der hverken bliver gået på kompromis med designet eller kvaliteten. Alt bliver tænkt ned til mindste detalje med henblik på at kunne levere et så godt et slutprodukt som overhovedet muligt. Det er din garanti for en god oplevelse.
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVOR STOR EN CARPORT MÅ MAN BYGGE?

Det hedder sig, at dine småbygninger samlet ikke må overskride 50 kvadratmeter. Småbygninger gælder garage, carport, legehus og lignende. Har du ingen andre småbygninger på din grund, kan du roligt bygge en stor carport med plads til to biler eller mere.
 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN CARPORT OG EN GARAGE?

En garage og en carport har samme formål, men den største forskel på de to er, at en garage som regel er en lukket bygning med en port. En carport kan bedre beskrives som et halvtag, hvor du kan parkere din bil for optimal beskyttelse mod regn, sne og lignende.
 

HVOR MEGET KOSTER EN CARPORTE?

Du kan godt selv bygge en carport uden byggetilladelse, så længe det samlede areal af tilbygninger som skure, drivhuse osv. ikke overskrider 50 kvadratmeter. Hvis du er i tvivl, kan du læse op i bygningsreglementet eller søge professionel hjælp.
 

KAN MAN SELV BYGGE EN CARPORT?

Du kan godt selv bygge en carport uden byggetilladelse, så længe det samlede areal af tilbygninger som skure, drivhuse osv. ikke overskrider 50 kvadratmeter. Hvis du er i tvivl, kan du læse op i bygningsreglementet eller søge professionel hjælp.
 

HVOR MÅ JEG PLACERE MIN CARPORT?

Der findes mange regler om placering af carporte, garager mv. Du kan læse om reglerne i bygningsreglementet. Som hovedregel skal alle bygninger placeres 2,5 meter fra skel til nabo og offentlig vej. Hvis bygninger er placeret tættere på end 2,5 meter, træder der særregler i kraft.
 

HVOR MEGET MÅ MAN BYGGE TIL CARPORT?

Ifølge bygningsreglementet må du højest konstruere tilbygninger på 50 kvadratmeter på din grund. Dette indebærer blandt andet skur, drivhus og annekser. Hvis din tilbygning til din carport overskrider de 50 kvadratmeter, skal du have byggetilladelse fra kommunen.