Hvis du gerne vil beskytte din bil mod vind og vejr, så er en carport det oplagte valg. Her kan du nemlig udnytte pladsen på din grund bedst muligt. Har du derfor ikke en garage, kan du stadig give bilen tag over hovedet.
 

Så hvis du går og drømmer om en ny carport, så kan du få gode idéer til designet hos Dansk Carport System. Vi har et bredt sortiment af praktiske og flotte carporte - herunder også sidehængte carporte med halvbuet tag. Find dermed flere former for carporte hos os, der er fremstillet af bæredygtige materialer.
 

Find din nye carport hos os

Uanset om du har en enkelt carport eller dobbelt carport i tankerne, så kan du finde den rette løsning for dig. Om du skal have en dobbelt carport eller ej afhænger som regel af, om du har en eller to biler. Det kan dog også være en god idé til dig, der vil holde cyklen tør.
 

Vi tilbyder mange forskellige former for overdækninger i bæredygtige materialer som træ, stål og polycarbonatplader. Det vil sige, at der altid er god grund til at undersøge vores udvalg af carporte. Og hvis du ikke er helt sikker på hvilket design, der er bedst egnet til dig, så kan du altid få en uforpligtende snak ved at kontakte os.
 

Der er nemlig mulighed for at få en skræddersyet løsning, så carporten er tilpasset dit hjem. Samtidig kan du her få chancen for at sætte dit personlige præg på det endelige resultat. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du overvejer at investere i et af vores produkter.
 

Kontakt os i dag

   

Opdag forskellige muligheder inden for carporte

Hvis du overvejer en carport til din indkørsel, hvor der måske er begrænset plads, så kan en sidehængt carport være en god idé. Den fylder nemlig knapt så meget, da den er sat fast på siden af dit hus. Her er der altså mulighed for at nyde god plads inde i din carport, uden at carporten fylder for meget i indkørslen. Har du derimod plads til en større carport, kan en klassisk carport være et godt valg.
 

Der er mange andre muligheder, når du benytter vores udvalg. Måske er du stor fan af en carport med buet tag? Denne form for carport har lidt samme udtryk som dem, der har et halvbuet tag. Det vil altså sige, at du kan opnå samme elegante facade, hvis du vælger disse carporte. Er du til mere minimalistiske carporte, så kan det være, at du bør overveje en square carport.
 

Der er carporte i flere forskellige designs hos Dansk Carport System. Og hvad end du vælger den ene eller anden model, så kan du både få muligheden for en enkelt og dobbelt carport.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved en sidehængt carport?

En sidehængt carport giver dig mulighed for at få carporten til at blive en naturlig forlængelse af dit hus. Her kan du udnytte din plads bedst muligt, så der er mest mulig plads til dine biler. Hvis du derfor gerne vil udnytte eksempelvis pladsen i din indkørsel bedst muligt, er denne form for carport et oplagt valg.
 

Hvor mange forskellige sidehængt carport kan Dansk Carport System lave?

Hvis du er på udkig efter den rette version af en sidehængt carport til dit behov, så er Dansk Carport System det oplagte sted at kigge. Vi tilbyder nemlig hele 43 forskellige løsninger. På den måde er der noget for enhver stil, så du nemt kan vælge den rigtige model.