Dobbelt carport

Din Dobbelt carport skal ikke ligne naboens.

Behovet for specialdesignet Dobbelt carport er eksploderet i takt med det danske byggeboom. Danskerne er blevet mere kræsne, når de skal vælge carporte. Derfor åbner virksomheden Dansk Carport System A/S nu i Hadsten med den erfarne carportproducent Søren Lyngsøe i spidsen.

Nu er det ikke længere kun huset, der skal være arkitekttegnet. Nu vil danskerne også have en Dobbelt carport til to biler, der er specialdesignet.

Tidligere skulle en Dobbelt carport først og fremmest fungere som tag over bilen, sådan at den ikke fik frost på ruderne om vinteren, var for varm i sommerperioden, og havde visne blade på køleren om efteråret.

En Dobbelt carport er samtidig den bedste rustbeskyttelse, du kan give din bil. Men i dag skal carporten i lige så høj grad signalerer, at du har sans for design. Den skal vise, at du står for noget unikt,” fortæller den 35 årige Søren Lyngsøe, der har været ansvarlig for produktion og opsætning af ca. 1.500 carporte til både private og erhverv.

Mens en Dobbelt carport førhen oftest var lavet af træ, er der flere, der i dag vælger stål som grundmateriale p.g.a. minimal vedligeholdelse.

Hos Dansk Carport System A/S produceres Dobbelt carport på standard mål, men vi vil også lægge stor vægt på kundernes ønsker når det gælder specialløsninger både til private, boligforeninger og erhverv.

Den mest specielle carport, jeg har leveret, var med kileformet tag. Sådan var kundens ønske, og han blev glad for resultatet, fortæller Søren Lyngsøe, der oprindelig er udlært klejnsmed.

Leveringstiden på en standardcarport er ca. fire uger. Priserne ligger fra 28.000 kroner excl. moms og montering.

 

 


Postkasse

Dansk Carport System A/S leverer din specialdesignede postkasse: Vælg Dansk Carport System A/S hvis din postkasse ikke skal ligne naboens. Dansk...
» Læs mere om Postkasse

Carport med buet tag

Med den nye stål carport med buet tag behøver den design- og kvalitetsbevidste boligejer eller boligforening ikke længere...
» Læs mere om Carport med buet tag

Fritstående redskabsrum

Et isoleret  fritstående redskabsrum beskytter værktøjet godt, og giver en god arbejdsplads selv når det er koldt....
» Læs mere om Fritstående redskabsrum

Terasse overdækning

Det er nu muligt at få en vedligeholdelsesfri terrasse overdækning.   Med en terrasse overdækning kan du få...
» Læs mere om Terasse overdækning

Cykelskur

 Har du en cykel, parkerer du denne bedst i et dertil indrettede cykelskur. Det er vigtigt at sætte cyklen i læ for vind og vejr...
» Læs mere om Cykelskur