Er der noget værre end at stå og vente på bussen, når det blæser heftigt, plaskregner eller sner helt op til sokkeholderne? Nej, vel? Mange danskere må have oplevet at møde ind på arbejde eller i skole våd og kold fordi, at der ikke var et busskur, hvor de kunne finde ly for det dårlige vejr.

Som bekendt har vi mange regnvejrsdage i Danmark, faktisk regner det i gennemsnit hver anden dag. Når det dårlige vejr indtræffer, er det derfor vigtigt, at vi hjælper danskerne med at komme i ly for blæst og regn. Det kan vi blandt andet gøre ved at opføre flere busskure i de danske byer og langs landeveje. Se billeder af vores udvalg af funktionelle busskure herunder og find det, der passer til jeres behov.
 

Busskur med 360-graders udsyn

Flere af vores busskure er designet således, at de ventende har et 360-graders udsyn til trafikken, fordi facaden er lavet i et gennemsigtigt materiale. Herved kan de nemt få øje på bussen, når den nærmer sig og stille sig klar til at blive samlet op. Vores busskure er desuden fremstillet i slidstærke og robuste materialer, der kan holde til stormvejr, der rusker i det eller andet slid, det måtte udsættes for.
 

Busskur med høj komfort

I vores busskure er der monteret en bænk, så de ventende har mulighed for at sidde ned. Dette er særligt en fordel for de, som ankommer til stoppestedet lang tid før afgang eller for ældre, der har gangbesvær. Desuden er det vigtigt, at bænken i busskuret er lang nok til, at der er plads til alle ventende, der ønsker eller har brug for at sidde ned.
 

Her er det praktisk med et busskur

Et busskur er praktisk mange steder. For eksempel ved landevejen, hvor der som regel ikke er noget læ for vind eller regn, foran skoler- og andre uddannelsesinstitutioner, hvor unge og børn er afhængig af bussen, ved endestationer og andre offentlige bygninger.

Det er dog en god ide at tænke over hvilken størrelse busskur, der passer bedst til de forskellige lokationer. Ved en skole er der ofte mange børn, der skal med bussen, og derfor kan det anbefales at vælge et stort busskur. Ligeledes kan det anbefales at opføre et sådant busskur ved endestationer eller busterminaler, hvor der ofte også er mange passagerer, der skal med bussen.

Hvorimod ved landeveje eller mindre byer er det måske kun nødvendigt med et lille busskur fordi, der ikke skal så mange med ved hvert enkelt stop og typisk er spredt ud over længere strækninger.
 

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Har du nogle spørgsmål til opførsel af vores busskure? Det kunne være montering, levering eller måske har I nogle præferencer til valg af materialer eller andet. Så er I meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale her, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og ser frem til et godt samarbejde.

 

Kontakt os i dag