Et cykelskur beskytter ikke kun cyklerne mod vind og vejr. Det er også med til at skabe orden, hvilket vil være en betydelig fordel, hvad enten skuret skal monteres i hjemmet, på arbejdspladsen, på skolen eller et helt fjerde sted. Vi designer og fremstiller cykelskure til alle kundetyper, hvorfor det ikke er afgørende, om cykelskuret skal bruges det ene eller andet sted.
 

Square Cykelskure

Klik foroven for at se flere eksempler.

Mini Cykelskure

Klik foroven for at se flere eksempler.

Med buet tag

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Cykelskure

Klik foroven for at se flere eksempler.

Ensidet Cykelskure

Klik foroven for at se flere eksempler.

Cykelskure tilbehør

Klik foroven for at se flere eksempler.

Selvom de fleste cykler tåler både vind, regn, slud, frost og sne, så er det et faktum, at den typiske cykel vil begynde at ruste, hvis den ikke opbevares i læ for vind og vejr. Dét bør i sig selv være et godt nok argument for at købe et godt cykelskur. Du har dog også mulighed for at tage et kig på vores udvalg af overdækninger, hvis denne løsning bedre passer til dit behov.
 

OPFYLD DRØMMEN OM ET SPECIALBYGGET CYKELSKUR

Skal vi gøre din drøm om et specialbygget cykelskur til virkelighed? Så skal du endelig tage affære: kontakt os via telefon eller e-mail, og få et godt tilbud.
 

Et cykelskur kan – og vil - gøre nytte rigtig mange steder. Det gælder ikke kun på skoler og i børnehaver, virksomheder og idrætshaller, men også i private hjem. Derfor er vi overbeviste om, at du og dine medcyklister vil få glæde af et cykelskur. Der findes rigtig mange standard cykelskure, men skal du have et cykelskur, som både størrelses- og stilmæssigt passer til dig, så bør du vælge et specialbygget cykelskur.
 

Som kunde hos os sørger vi for, at dit cykelskur bliver skræddersyet efter dine mål og øvrige ønsker. Vi er specialister i at designe og fremstille cykelskure til private og erhverv, hvorfor du både kan vælge et åbent cykelskur, lille cykelskur og meget mere. Samtidig kan vi også tilbyde:

Har du andre behov, der kræver en speciallavet løsning, så kan du fortsat få glæde af vores ydelser. Kontakt os endelig, hvis du føler, at vi kan hjælpe dig med at opfylde dine ønsker.
 

OPLEV FORDELENE VED DEDIKERET PERSONALE OG EGEN PRODUKTION

Hos Dansk Carport System har vi i mere end 20 år designet og fremstillet cykelskure og småbyggerier til et væld af tilfredse kunder. Vi beskæftiger nogle af markedets dygtigste og mest dedikerede medarbejdere, hvorfor du er sikret kvalitet og service for alle pengene.
 

Kontakt os i dag

   

Vi tager os glædeligt af hele processen med at realisere dit ønske om et cykelskur – lige fra idé til færdig montering. Dette gør vi i samarbejde med vores dedikerede personale, som vil gøre deres ypperste for, at du får et skur, som lever op til alle dine krav og forventninger. I samarbejde med vores effektive og hårdtarbejdende montagehold kan vi montere cykelskure alle steder i landet. Vi rykker også gerne ud til dig, uanset om du bor i den ene eller anden landsdel. Vi mener nemlig, at alle fortjener at blive serviceret af vores dygtige produktions- og montagefolk.
 

Foruden at have alle kompetencer samlet i ét og samme hus kan vi bryste os af at have egen produktion. Vi garanterer kvalitetsstyring i hele vores produktion og kan i øvrigt byde på hurtig levering og fordelagtige priser på cykelskure og andre løsninger. Vi er med al sandsynlighed det rette match, hvis du kunne tænke dig at få designet og fremstillet et cykelskur i dansk kvalitet.
 

FÅ ET ROBUST OG LANGTIDSHOLDBART CYKELSKUR I STÅL

Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller holdbarheden af dit nye skur, så vil du helt sikkert blive glad for et cykelskur i stål. Med en gennemført løsning i stål kan du nemlig være ganske sikker på, at du ikke bliver nødt til at udskifte skuret lige foreløbigt. Du kan betragte det som en investering, som vil give mening på såvel kort som lang sigt.
 

I dag kan man fremstille cykelskure i rigtig mange forskellige materialer. Vi har valgt at producere alle vores cykelskure og andre løsninger i galvaniseret stål, da vi har erfaret, at det er et materiale med rigtig mange værdifulde egenskaber. Galvaniseret stål er ikke blot med til at give dit cykelskur et moderne og stilfuldt udtryk. Det er også yderst slidstærkt og let at integrere med en carport og andre mindre byggerier. Med en skræddersyet løsning bliver det dermed endnu nemmere at skabe en rød tråd gennem indretningen.
 

Under normale omstændigheder kan det godt være ret omfattende at pleje og vedligeholde et cykelskur – medmindre man køber et cykelskur i stål. Det er nemlig usædvanligt let at vedligeholde et skur i stål. Dette kan vores mange tidligere kunder skrive under på. Da vi gerne vil sikre os, at du har helt styr på vedligeholdelsesdelen, medsender vi en vedligeholdelsesplan sammen med ordrebekræftelsen. Denne plan vil give dig alt den viden, du har brug for, for at holde dit nye cykelskur nydeligt og funktionelt.
 

ET CYKELSKUR ER IKKE BARE ET CYKELSKUR

Der findes rigtig mange forskellige cykelskure, som dog har to overordnede funktioner; at yde beskyttelse og holde orden. Stiller du også selv krav til dit cykelskur, så antager vi, at du gerne vil have produceret en skræddersyet løsning, hvor du selv kan bestemme alt fra mål og form til tagtype. Du kan i første omgang kigge nærmere på vores forskellige cykelskure såsom:

Alle disse skure står i høj kurs i øjeblikket, og kan alle rumme mange cykler. Du kan formentlig bruge de mange eksempler som inspiration til at definere det ønskede cykelskur.
 

Er du, ligesom os, ikke villig til at gå på kompromis, så vil vi meget gerne have fornøjelsen af at udarbejde en tegning af det ønskede cykelskur sammen med et uforpligtende tilbud. Alle tegninger bliver lavet i hånden og fremsendt til dig, så du lettere kan tage stilling til, om du vil gå videre med projektet. Og vi sidder naturligvis klar til at rådgive dig, hvis du har behov for hjælp. Du finder vores kontaktoplysninger på denne side.
 

VI MONTERER CYKELSKURE I HELE LANDET

Dansk Carport System er et serviceminded firma, som ikke kun bidrager med ekspertise inden for design, udvikling og produktion, men også inden for montage. Vi har en masse dygtige folk siddende, som tager ud og monterer alt fra cykelskure til carporte hver eneste dag. Det gør de vel at bemærke i hele landet, hvorfor den geografiske placering ikke er afgørende. Du kan blive klogere på vores montagehold her.
 

Så hvis du går med en drøm om et klassisk cykelskur eller et åbent cykelskur, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Sammen kan vi nemlig komme frem til den helt rette løsning for dit behov.
 

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at få lavet et specialbygget cykelskur?

Ja, det kan vi hjælpe med hos Dansk Carport System. Har du specielle ønsker, behov eller krav, så tøv derfor endelig ikke med at ringe til os eller sende en e-mail. Alle vores produkter bliver tegnet i hånden og sendt til dig, hvorfor du har god mulighed for at påvirke det endelig resultat til at passe til netop dit behov.
 

Kan cykelskure fremstilles til byggerier?

Hos Dansk Carport System fremstiller vi cykelskure til både privat og offentlig brug. Det er for os derfor underordnet, om skuret skal monteres ved en togstation, en kontorbygning eller et helt tredje sted. Ræk ud til os, og fortæl os om dine krav. Så finder vi sammen frem til den helt rette løsning.
 

Hvor stort skal et cykelskur være?

Størrelsen på dit cykelskur bør dikteres af, hvad du ønsker at opbevare i skuret. Skal du have plads til cykler til hele familien, og skal skuret også fungere som redskabsskur? Tag mål på dine cykler, før du investerer i et skur, så du er sikker på, at der er plads.
 

Hvor dybt skal et cykelskur være?

Hvilken dybde du skal vælge på dit cykelskur afhænger af, hvad du skal opbevare i skure. Skal du have plads til mange cykler og redskaber, skal skuret naturligvis være dybere. Mål eventuelt dine cykler op, for at være sikker på, at der er plads.
 

Cykeloverdækning

Klik foroven for at læse mere om cykeloverdaekninger.

Cykelstativ

Klik foroven for at læse mere om cykelstativer.

Lille cykelskur

Klik foroven for at læse mere om lille/mini cykelskure.