Leder du efter et solidt redskabsskur? Hos Dansk Carport System tilbyder vi skræddersyede redskabsrum, hvor du kan opbevare haveredskaber, cykler og værktøj. Vi har stor forståelse for, at et godt redskabsskur først og fremmest skal være konstrueret i stærke materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Uanset om du leder efter et stort eller lille skur, kan du være sikker på, at vi hos Dansk Carport System har en løsning til dig. Læs mere om vores løsninger herunder, og find dit nye redskabsskur i dag.

Ensidet Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Square Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Home Redskabsrum

Klik foroven for at se flere eksempler.

Hvorfor skal du købe et redskabsrum?

Et godt redskabsskur skal være et praktisk opbevaringssted og samtidig være en stilfuld tilføjelse til din grund. Hos Dansk Carport System tilbyder vi smarte løsninger, der kan gøre opbevaring lettere hjemme hos dig.

Du skal købe et redskabsskur hos Dansk Carport System fordi:

  • Vi laver skræddersyede løsninger på mål
  • Vi sourcer de bedste materialer fra pålidelige leverandører
  • Vi tilbyder dig den bedste kundeservice med højt fagligt niveau

Et godt redskabsskur beskytter naturligvis inventar, og hos Dansk Carport System kan du være sikker på, at vi altid laver løsninger med fokus på selv de mindste detaljer. Alt fra isolering til stålkonstruktion er lavet med fokus på holdbarhed og maksimal pladsudnyttelse.  

Sådan vælger du det rette redskabsskur

Er du i tvivl om, hvilket redskabsrum du skal vælge? Hos Dansk Carport System er vores mission at levere det helt rette redskabsskur til dine behov. Derfor giver vi dig et par gode råd med på vejen, så du i sidste ende kan vælge det perfekte redskabsskur.
 

Find den rette størrelse til redskabsrum

Der findes mange forskellige redskabsskure derude, og de varierer alle i størrelse. Uanset om du har brug for et mindre eller større skur, er det afgørende, at du vælger de helt rette mål, da selv få centimeter kan gøre en verden til forskel.
 
Det første, du bør gøre, er at måle op så skure passer til dine behov. Du kan med fordel starte med at danne dig et billede af, hvad du ønsker at opbevare i skuret, samt hvilket formål skuret skal have. Skal du udelukkende bruge skuret til opbevaring, eller ønsker du at skabe et hobbyrum eller værksted, hvor der er plads til hyggelige stunder og byggeprojekter?

Hvis du skal have plads til både haveredskaber, havemøbler og gæster, får du naturligvis brug for masser af plads, og du kan eventuelt opdele rummet, så det kan imødekomme forskellige behov. Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi hos Dansk Carport System kan hjælpe dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller for at aftale en uforpligtende samtale.
 

Det hele handler om materialevalg

Hos Dansk Carport System tilbyder vi solide redskabsskure i galvaniseret stål.
Galvaniseret stål er stål, hvor der er påført et tyndt lag beskyttende zink på ydersiden, hvilket medvirker til, at stålet behøver et absolut minimum af vedligeholdelse og kan modstå barske vejrforhold. Derudover er stål også et praktisk materiale, der skaber stilfulde redskabsskure, som kan passe ind i mange forskellige omgivelser.

Når det kommer til materialevalg, finder du også flere forskellige typer beklædning hos Dansk Carport System. Vores udvalg består af forskellige former for behandlede træbeklædninger, der sammen med stål skaber et stilfuldt opbevaringsrum. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du se alle vores beklædningstyper her.
 

Den rette placering

At placere skuret det rette sted er afgørende, da den forkerte placering kan være højest upraktisk. Du bør derfor overveje, hvor på din grund det kan være mest praktisk at placere et redskabsskur. Måske er det mest praktisk i forlængelse af dit hus eller din garage, eller måske vil du gerne have det i din baghave. Husk også at tage højde for underlaget, hvor skuret skal stå – hvis du skal placere det på et græsareal, bør du være sikker på, at du har det rette fundament, så skuret ikke synker, når jorden bliver blød.
 

Få leveret og monteret dit nye redskabsrum

Hos Dansk Carport System har du altid mulighed for at få leveret og monteret dit redskabsskur, hvis du ønsker det. Vores håndværkerteam er specialiseret i vores produkter, og det betyder, at du trygt kan regne med, at vi monterer dit skur med stor præcision og med fagligheden i orden..
 

Lovregler for opførsel af et nyt redskabsrum

Du bør være opmærksom på, at det i nogle tilfælde er nødvendigt med en godkendt byggetilladelse i forbindelse med opførsel af et nyt redskabsrum. Ifølge vores salgs- og leveringsbetingelser er det køber, der er ansvarlig for lovligheden af ethvert byggearbejde og står selv for en eventuel anmeldelse til offentlige myndigheder.

Vi forstår dog godt, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke byggetilladelser, der er nødvendige at indsamle i forbindelse med opførsel af et nyt redskabsrum. På din kommunes hjemmeside kan du som regel finde de nødvendige oplysninger om love og regler, samt få hjælp til at finde ud af om der er nogle regler for opførsel af redskabsrum på din grund.
 

Ofte stillede spørgsmål omkring redskabsskure

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål omkring redskabsskure.
 

Hvordan laver man et redskabsskur?

Der findes mange måder at bygge et redskabsskur på. Hvis du vil have gode byggeråd, kan du altid kontakte os med spørgsmål.
 

Hvad koster det at få monteret et redskabsskur?

Prisen på montering afhænger af projektets størrelse. Hvis du er interesseret i at få et tilbud på montering af dit redskabsskur, er du altid velkommen til at kontakte os.
 

Kontakt os i dag

   

Redskabsrum i Stål

Klik foroven for at læse mere om redskabsrum i stål.