Døroverdækninger

Klik foroven for at se flere eksempler.

Terrease overdækninger

Klik foroven for at se flere eksempler.

Multi pavillioner

Klik foroven for at se flere eksempler.

Overdækning til hoveddør

Klik foroven for at læse om overdækninger til hoveddør.

Rygeskur

Klik foroven for at læse mere om rygeskure

Dansk Carport System leverer og monterer en verden af forskellige overdækninger.
 

Siden vi første gang slog dørene op, har vi forkælet både private og virksomheder med forskellige overdækningsløsninger. Du har for eksempel mulighed for at få et godt tilbud på en terrasseoverdækning, døroverdækning eller altanoverdækning. Vi kan løse enhver opgave til en fair pris, da vi tilbyder skræddersyede løsninger gennem opmåling.
 

Overdækninger til private og erhverv

Hos Dansk Carport System løser vi glædeligt både store og små opgaver, hvorfor vi ikke skelner mellem private kunder og erhvervskunder. Du har dermed mulighed for at få et tilbud på netop din opgave, uanset om du kontakter os som privatperson eller på vegne af en virksomhed. Vi går altid målrettet efter at skabe det absolut bedste resultat uanset opgavens størrelse. Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig, som ønsker at hyre kompetente fagfolk.
 

En overdækning er ikke bare en overdækning. Fælles for alle overdækninger er dog, at de skærmer af for sol, vind og vejr. Dette er praktisk i rigtig mange forskellige anledninger. Er du nysgerrig efter at vide, hvilke overdækninger vi kan levere, så tjek vores referencer ud. Du kan også få et lille indblik i dette nedenfor:
 

.. og mange andre praktiske overdækninger til hjemmet, virksomheden eller institutionen.
 

Kontakt os i dag

   

Som en erfaren og dedikeret virksomhed ser vi altid muligheder frem for begrænsninger. Rækker dine kompetencer derfor ikke til at fremstille og montere en overdækning til det givne formål, så skal du være velkommen til at trække på vores ekspertise. Vores team består udelukkende af dygtige og pålidelige folk, som kan deres håndværk. Ergo er du i gode hænder som kunde hos os.
 

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF EN OVERDÆKNING?

Det er der rigtig mange, der kan. Privatpersoner kan eksempelvis få mere glæde af deres overdækkede terrasse, da regn blandt andet holdes på afstand.
 

Der er dog også mange scenarier, hvor virksomheder også kan have gavn af en overdækning. En fast overdækning til kundevogne kan være oplagt for supermarkeder. Ligeledes kan en overdækning til hoveddøren være en passende løsning til hoteller eller restauranter, så gæster kan nå at slå paraplyen ned udendørs uden at blive våde.
 

Har du et specifikt ønske til en overdækning? Så kontakt os endelig. Vi kan via opmåling finde frem til en passende løsning til netop dit behov. Fra et overdækket udeområde til pavilloner og lignende. Vi kan hjælpe med lidt af hvert. Og når du benytter dig af Dansk Carport System, så kan du samtidig også forvente solide løsninger, der er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer.
 

Få et uforpligtende tilbud på en overdækning

Hvad koster en overdækning?
 

For at besvare dette spørgsmål har vi ikke kun brug for at vide, hvilken type overdækning du er på udkig efter. Vi har også brug for at kende alle dine øvrige krav og ønsker omkring mål, materialer og så videre. Endvidere har det betydning, om du selv vil montere overdækningen, eller om du vil overlade den opgave til vores dygtige montører. Vi giver gerne et godt tilbud på en overdækning inklusiv montering, hvorefter du selv kan bedømme, om det er noget for dig.
 

Har du spørgsmål til vores evner eller produkter? Så kan du enten skrive eller ringe til os. Du finder vores kontaktoplysninger på denne side, hvor du også har mulighed for at gøre brug af vores kontaktformular.
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster en overdækning?

En overdækning er ikke bare en overdækning. Derfor er der også forskel på, om du eksempelvis skal have en overdækket terrasse, eller om du er ude efter overdækning til en udestue eller måske endda en carport. Hos Dansk Carport System tilbyder vi skræddersyede løsninger. Dermed kan du få netop den type overdækning, du har behov for. Kontakt os for at få et tilbud på netop dit projekt.
 

Hvor meget fald skal der være på en overdækning?

Faldet på din overdækning er afhængig af forskellige faktorer. Er det eksempelvis en overdækket terrasse, du skal have det rette fald på? Så skal du først og fremmest forholde dig til, om du har en kælder eller ej. Huse med kælder bør have en faldprocent på mindst 1,5-2 procent. Har du derimod ikke en kælder, skal faldet være minimum 0,7-1 procent.
 

Er du i tvivl om, hvordan du udregner det korrekte fald på netop dit projekt, så kan du få hjælp hos Dansk Carport System. Vi tager også gerne ud og monterer din overdækning for dig. På den måde kan du være helt sikker på, at du får det rette fald.