Dansk Carport System er en dansk leverandør af hulplader til private og erhverv. Er du på jagt efter en eller flere hulplader til det ene eller andet formål, så vil vi meget gerne have lov til at tilbyde dig en skarp pris. Samtlige af vores hulplader leveres i galvaniseret stål, som er vores foretrukne materiale grundet dets mange kvaliteter og egenskaber.
 

Her på siden kan du få et indblik i, hvilke hulplader du kan vælge mellem. Du kan også besøge vores udstilling, hvor der ligeledes vil være en masse inspiration at hente.
 

Hulplader til mange forskellige formål

Hos Dansk Carport System er vi mest kendt for at levere traditionelle carporte, men vi kan også byde ind med hulplader til forskellige formål. Du har bl.a. mulighed for at bestille galvaniserede hulplader, som kan bruges som afskærmning i skure, carporte osv.
 

Der er rigtig mange muligheder med hulplader, som ikke kun kan skåne cykler, men også biler, havemaskiner og meget andet, mod vind og vejr. Der er flere anvendelsesmuligheder med disse robuste og slidstærke hulplader, end man lige kan forestille sig. Lad os introducere dig for de mange muligheder.
 

Da vi tilbyder skræddersyede hulplader, kan vi tilbyde plader i mange forskellige størrelser og former. Om du foretrækker den ene eller anden størrelse, så kan vi varmt anbefale dig at tage denne mulighed til overvejelse. Der er nemlig mange fordele ved at vælge hulplader i stål.
 

Gør hulplader til en integreret del af dit skur eller andet byggeri

Er du den glade indehaver af et skur, som efter din mening mangler praktisk afskærmning, så vil det oplagte være at investere i hulplader, som sagtens kan gøres til en integreret del af dit skur. Det er en både moderne, praktisk og holdbar løsning, som har en positiv indvirkning på skurets funktionalitet. Det er trods alt svært at undvære denne form for afskærmning.
 

Bemærk at hulplader ikke kun kan bruges til skure. De kan naturligvis også bruges til redskabsrum, carporte, affaldsdepoter og mange andre småbyggerier. Det er alt sammen løsninger, som vi tilbyder til overkommelige priser. Du kan evt. indhente et tilbud på en samlet løsning, hvis du gerne vil have en carport eller et skur med praktisk afskærmning, ved brug af hulplader.
 

Du kan på vores inspirationsside finde nogle konkrete eksempler på, hvordan man kan bruge hulplader som afskærmning i forskellige situationer. Dette kan måske sætte din kreativitet i gang.
 

Få et tilbud på hulplader

Hvad koster hulplader?
 

De kan af gode grunde variere meget i pris, men da vi producerer det hele selv uden at involvere mellemled, kan vi tilbyde hulplader til yderst konkurrencedygtige priser. Ergo kan du købe hulplader uden at skulle betale en herregård.
 

Da vi har brug for en række oplysninger om dit projekt, beder vi dig om at kontakte os, så vi i fællesskab kan definere dine krav og ønsker, hvortil vi kan strikke et tilbud sammen. Hulplader tjener et nyttigt formål i både private hjem, i institutioner og hos virksomheder, hvorfor vi har valgt at tilbyde disse løsninger til både privat- og erhvervskunder.